Ultimate magazine theme for WordPress.

Primăria Huedin: Cetățenii care își plătesc impozitul până la finalul lunii martie beneficiază de o reducere

0 493

Primăria Huedin informează că 30% dintre cetățenii orașului, persoane fizice, și-au achitat de la începutul anului și până în prezent impozitul pentru anul în curs. Aproximativ 29,9% din persoanele juridice și-au achitat obligațiile către bugetul local până astăzi. De o reducere la plata taxelor locale se bucură persoanele fizice, dar și firmele.

morosan-300×250

Miercuri, 31 martie 2020, este ultima zi în care cetățenii orașului Huedin își mai pot plăti impozitele locale pentru anul în curs și pot beneficia de bonificația de 10% din valoarea acestora. Primăria Huedin a decis, în baza legislației naționale, ca oamenii să beneficieze de 10% reducere din valoarea impozitelor, dacă acestea sunt plătite până la data de 31 martie, inclusiv.

Persoanele juridice beneficiază de o reducere de 5% la plata taxelor locale.

După această dată, se calculează majorări de întârziere de 1% pentru fiecare lună sau fracțiune de lună.

Oamenii au obligaţia, în conformitate cu Legea Codului Fiscal, ca până în 31 martie 2020, să-şi achite jumătate din impozitul pe anul în curs, iar cealaltă jumătate până la sfârşitul lunii septembrie.

IMPOZITELE SE PLĂTESC LA PRIMĂRIA HUEDIN. Deasemenea se pot face plăți ONLINE pe site-ul primăriei Huedin ori prin Ghișeul.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.