Ultimate magazine theme for WordPress.

Primăria Huedin, anunț important pentru cetățenii orașului întorși din țările afectate de coronavirus

0 3.886

Primăria Huedin a dat publicității, joi, un anunț pentru toți cetățenii orașului care s-au întors recent din țările afectate de epidemia de coronavirus. Este extrem de important ca oamenii să respecte indicațiile din anunțul de mai jos.

În cazul în care aveți dificultăți cu completarea formularului sau generarea/trimiterea lui, Primăria Huedin vă îndeamnă să sunați la numărul de telefon 0264.351.548.

IATĂ ANUNȚUL PRIMĂRIEI HUEDIN:

ANUNŢ IMPORTANT ÎN ATENŢIA CETĂŢENILOR CU DOMICILIUL ÎN ORAŞUL HUEDIN CARE S-AU ÎNTORS RECENT DIN ŢĂRILE AFECTATE DE EPIDEMIA DE CORONAVIRUS  

Ţinând seamă de necesitatea actualizării bazei de date a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Avram Iancu,, al judeţului Cluj, cuprinzând persoanele care trebuie să respecte regimul de autoizolare la domiciliu şi care vin din zona roşie (Italia – întreaga ţară, Rep Populară China – regiunea Hubei, Coreea de Sud – Daegu (oraş) şi Cheongdo (judeţ) Iran – întreaga ţară) sau zona galbenă (Spania, Franţa, Germania, Marea Britanie,  Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Coreea de Sud-Restul tarii, Danemarca, Elvetia, Japonia, Malaezia, Norvegia, Olanda, Portugalia, Rep Populara China – Restul tarii, Statele Unite ale Americii, Suedia) este necesară completarea:

CHESTIONARULUI DE EVALUARE ŞI LOCALIZARE PE TERITORIUL ROMÂNIEI

Acest formular îl regăsiţi ataşat prezentei sau la urmatorul link https://primariahuedin.ro/chestionarul-de-evaluare-si-localizare/ , în format editabil, (se poate completa de pe telefonul mobil ), pentru a putea fi completat şi trimis urgent pe adresa de e-mail secretariat@primariahuedin.ro.

În situaţia în care întâmpinaţi dificultăţi în descărcarea şi completarea chestionarului, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 0264 351548, unde vă vom trimite, dacă este necesar chestionarul în format editabil pe e- mail, urmând a-l completa, scana sau fotografia şi a-l returna.

De asemenea vă rugăm insistent, în situaţia în care cunoaşteţi, să anunţaţi şi alte persoane care au sosit recent din ţările cu epidemie de coronavirus, să-şi completeze acest formular şi să-l trimită pe adresa de e-mail menţionată anterior.

              PRIMAR,                                                                   SECRETAR GENERAL UAT,

   MOROŞAN MIRCEA                                                                    COZEA DAN

FORMULARUL DE MAI JOS POATE FI DESCĂRCAT ȘI DÂND CLICK AICI.

IATĂ CARE SUNT ZONELE DE RISC ÎN LUME

Premierul Ludovic Orban a anunțat măsuri mai dure pentru cei care nu respectă izolarea și carantina sau dau autorităților informații false sau incomplete despre locul din care vin sau despre persoanele cu care au intrat în contact. Aceștia pun în pericol sănătatea românilor, a spus Orban, într-o declarație de presă. Amenzile se pot ridica de la 10.000 de lei și se poate ajunge inclusiv la închisoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.