Ultimate magazine theme for WordPress.

„Prietenii Bogomirului” , serbare câmpenească la Negreni. Primăria Negreni NU sprijină cu nimic acest eveniment organizat de tineri pentru păstrarea tradițiilor

0 293

„Prietenii Bogomirului” este o serbare câmpenească din comuna clujeană Negreni, cătunul Bogomir. Evenimentul aflat la a patra ediție este organizat de către voluntarii care se încăpățânează să ducă tradițiile românești și ale zonei mai departe. Primăria din Negreni nu sprijină deloc acest eveniment frumos, de parcă ar vrea să dispară și voluntarii și tradițiile.

„Prietenii Bogomirului” se ține în cătunul Bogomir și începe în data de 3 septembrie la ora 13:00. Numeroși artiști vor urca pe scenă pentru a-i încânta pe cei prezenți. Acestora li se vor alătura și grupuri de copii talentați.

„Asociația „Prietenii Bogomirului” are scopul promovării tradițiilor autentice, a tinerilor interpreți și dansatori de muzică populară. Până acum au fost organizate trei ediții, iar cea de-a acum este a patra” , spun organizatorii care se arată dezamăgiți de lipsa de implicare a Primăriei Negreni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.