Ultimate magazine theme for WordPress.

Polițiștii din Huedin, în uniforme și cu mașinile de serviciu, paranghelie cu băutură, femei și manele

0 189

Nu de mult timp, mii de polițiști au ieșit în stradă pentru a cere salarii mai mari și condiții de muncă mai bune. Alții se plângeau că nu au combustibil să patruleze. La Huedin, în județul Cluj, se pare, polițiștii nu au nevoie nici de combustibil, nici de condiții de muncă mai bune și nici de salarii mai mari. Condițiile de muncă și le fac ei, salariile tot ei de pe zona de munte, acuză unii, iar combustibil au la discreție. Toate acestea în timp ce zeci și sute de dosare fără soluție zac în sertarele oamenilor legii din Huedin de ani buni. Ei în acest timp petrec și se simt bine, chiar la început de săptămână. Luni, reporterii publicației noastre, Ziarul Clujean, i-au surprins pe oamenii legii într-un moment de relaxare, cu băutură, femei și manele. Nu ar fi de acuzat dacă unii dintre ei nu erau cu mașinile de serviciu și îmbrăcați în uniformele pe care noi toți trebuie să le respectăm. Singurul martor la orgii, o bătrânică, face dezvăluiri interesante despre polițiștii din Huedin.

Luni, o zi aglomerată și pe fugă pentru mulți dintre noi. O nouă săptămână pentru oamenii de rând, o nouă săptămână cu bătăi de cap. Pentru polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, angajați ai Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, aceste griji nu există, din moment ce își încep săptămâna cu chefuri.

BĂUTURĂ, FEMEI, MANELE

Luni după-masă, pe raza localității Negreni, în vârf de munte și bine ascunși de ochii curioșilor, o parte din polițiștii din Huedin și comunele arondate Huedinului au pus-o de paranghelie. Cu mașinile de serviciu cei mai mulți dintre ei și îmbrăcați în uniforme, oamenii legii au pornit manelele, au desfăcut sticlele cu bere, au încins grătarele și s-au prins în horă, la fel ca în mini vacanță.

Nu au lipsit femeile de la această petrecere. În timp ce unii dintre ei și-au adus femei de moravuri ușoare, alții s-ar fi combinat cu nou încadratele în IPJ Cluj sau cu altele cu state mai vechi. Informația vine pe surse, din rândul lor, dar confirmă practicile și cei care au participat la astfel de petreceri.

 

CINE-I DĂ DE GOL

Martorul suprem la orgiile oamenilor legii este o bătrânică. Ea locuiește lângă pensiunea pe care des o închiriază polițiștii și a văzut multe, dar mai și tace la subiecte sensibile. La momentul la care noi am discutat cu ea, la cabană, venise la petrecere doar o mașină de poliție și doi agenți. Ulterior, în curte au apărut și alte autospeciale, iar femeia povestește că astfel de momente sunt dese și ferite de ochii lumii.

Reporter: Bună ziua! Ce se întâmplă aici?

Femeie: Bună sara băiete!

Reporter: Ce-i aici?

Femeie: Ce-i aici? O venit omu ăla aicea, apoi i-o vinit prietenii aicea, apoi poate că … Aicea nu-i ca-n sat. În sat îi vede lumea.

Reporter: O fost și mașini de Poliție?

Femeie: Cred că o fost și Poliția aicea.

Reporter: Câte mașini ați văzut?

Femeie: Numa o mașină de Poliție. N-o fost numa doi milițieni.

Reporter: Și-o băut și ei aici?

Femeie: Mno, aeștia vin aicea și beu.

Reporter: Da o mai fost aicea?

Femeie: Maaai.

Reporter: Deci, aici e locul lor …

Femeie: Știu ei, treaba lor aici.

Reporter: Și beau până dimineață?

Femeie: Vine milițienii aicea și bea, că aicea nu-i vede nimeni.

Reporter: Și cu mașinile de Poliție?

Femeie: Da, cu mașinile, este șoseauă.

Reporter: Vin de multe ori aici…

Femeie: Vin, când au timp.

I-AM LĂSAT SĂ PETREACĂ… PENTRU PUȚIN TIMP

După ce ne-am luat câteva imagini ne-am îndepărtat de zona în care erau polițiștii și i-am anunțat pe superiorii lor din fruntea județului. Cei de la Cluj-Napoca ar fi avut pretenția să-i anunțăm înainte de filmări, dar le-am explicat că așa ceva nu este posibil.

Daniel Graur, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, ne-a declarat că se va începe imediat o anchetă internă. Mai mult, tot luni seara a fost trimisă echipă de la Cluj-Napoca pentru a-și verifica colegii.

 

TELEFONUL MISTERIOS

Surse din grupul strâns la cabană pentru a petrece ne-au relatat faptul că la puțin timp după ce am semnalat neregulile la IPJ Cluj, un telefon misterios a primit unul dintre polițiști, după care s-a strigat „adunarea, trebuie să plecăm”.

Puși pe fugă, unii din cei îmbrăcați în uniforme și cu mașinile de serviciu s-au ascuns pe unde au apucat, de teama controlului de la Cluj-Napoca.

Citește și …
SURSE: Cine i-a pus în gardă pe polițiștii din Huedin. Cine a dat telefonul misterios

La acest moment nu deținem date despre ce a găsit în zona de munte echipa de control pornită de la Cluj-Napoca.

Imaginile filmate sunt de la distanță, asta pentru că s-a evitat pătrunderea pe o proprietate privată. Deținem imagini și din interior, dar am decis să nu le publicăm pentru a ne proteja sursa.

 

HUEDIN, HUEDIN, HUEDIN

Huedin este orașul din zona de munte a județului Cluj, unde legea nu există sau există doar cu dedicație pentru unii.

Huedin este orașul unde, mai nou, rromii fac legea, în timp ce polițiștii sunt la petreceri sau își văd de afacerile lor.

Huedin este orașul scăpat din mâna oamenilor legii, unde cetățenii trăiesc după propriile reguli, ca acum 100 de ani, reguli transmise din generație în generație.

Huedin este orașul unde polițiștii confiscă lemne de foc, în timp ce prin oraș trec zeci de camioane cu material lemnos și nimeni nu le vede.

Huedin este orașul în care polițiștii preocupați de bunăstarea lor nu văd că zilnic circulă zeci de autoturisme neînmatriculate și conduse de șoferi fără permise.

Huedin este orașul unde toată lumea vorbește despre mafia din Poliția Huedin, dar nimeni nu face nimic pentru a schimba situația.

Huedin este orașul care nu are un comandant de poliție stabil, de ani buni, pentru că ofițerii care se prezintă la concurs nu sunt capabili să obțină nota 7. Notele la ultimul concurs au fost 2,3,4,5, toate cu un punct din oficiu.

În lipsa unui om competent și integru la conducerea acestei Secții 8 Poliție Rurală Huedin totul arată sumbru în viitor.

Huedin este orașul unde polițiștii au cele mai multe dosare nesoluționate din județul Cluj.

Huedin este orașul târât în noroi din cauza polițiștilor. Polițiști care își îmbracă amantele în polițiste și le scot în patrulare, polițiști care fac sex cu minore și le îmbolnăvesc cu sifilis, polițiști care cer bani cu împrumut și uită să-i dea înapoi, polițiști care electrocutează oameni, polițiști care închid ochii la șoferi beți.

Despre toate aceste ultime exemple publicația noastră, Ziarul Clujean, a scris în repetate rânduri. Șefii de la IPJ Cluj, spre rușinea lor, au promis de fiecare dată măsuri drastice. Au dat, de fiecare dată, apă de ploaie. Toți au rămas pe funcții și continuă să-și bată joc de instituția din care fac parte.

Acesta este orașul Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.