Ultimate magazine theme for WordPress.

Polițiștii din Huedin, fără mamă, fără tată! L-au lăsat pieton pe fostul comandant, Iosif Marcu

0 3.898

Polițiștii din Huedin i-au suspendat dreptul de a conduce lui Iosif Marcu. Fostul comandant al Poliției Huedin a rămas pieton pentru 60 de zile. În plus, el trebuie să plătească și o amendă.

AVOCAT

Iosif Marcu circula cu autoturismul pe strada Avram Iancu din Huedin, precizează Iulian Timșa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. La un moment dat, fostul șef al Poliției Huedin ar fi depășit pe linie continuă și a fost văzut de agenții de poliție.

Marcu a fost tras pe dreapta și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile. Fostul polițist a primit și o amendă de 870 de lei.

Fostul șef al Poliției Huedin a contestat cele două sancțiuni. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Huedin în 16 mai 2023.

Contactat pentru a afla ce s-a întâmplat, Marcu a precizat pentru INFO Huedin că a fost sancționat pentru o presupusă depășire neregulamentară. El a mai adăugat că le-a cerut agenților să își susțină constatarea în instanță.

Primul termen de judecată nu a fost stabilit încă.

După ce a ieșit în pensie, Iosif Marcu și-a încercat norocul în politică. În 2020 a candidat pentru funcția de primar al comunei Beliș, dar fără succes.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.