Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – Polițiștii din Cluj sunt în ALERTĂ și caută o minoră dispărută fără urmă

0 2.052

UPDATE – Minora de 16 ani, plecată voluntar din data de 13 septembrie a.c. a fost depistată de polițiști în municipiul Gherla. Aceasta a declarat că pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ, MAI JOS.

Oamenii legii din județul Cluj sunt în alertă. Polițiștii caută o minoră dispărută fără urmă din ClujNapoca. Nu se știe în ce direcție a plecat adolescenta.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, „La data de 13 septembrie a.c, în jurul orei 19.25, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că VARGA ARANKA-KARINA, în vârstă de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca a plecat la data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 07.20 de la domiciliul și nu a revenit până în prezent”.

Oamenii legii spun că minora are următoarele SEMNALMENTE: „înălțime aproximativă 1.62 m, greutate – 51 de kilograme, ochi căprui, păr brunet lung”.

La momentul plecării adolescenta era îmbrăcată cu pantaloni de trening albi, bluză albă, geacă neagră și pantofi sport albi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.