Ultimate magazine theme for WordPress.

Poliția, despre incidentele din Poieni: „agresat fizic de către o persoană necunoscută și amenințat”

0 2.746

După incidentele din Poieni, de săptămâna trecută, polițiștii s-au sesizat și au deschis un dosar penal. Agresiunile la care ar fi fost supus tânărul par a se confirma, după cum precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Oamenii de pe strada respectivă s-au mai liniștit, dar săptămâna trecută trăiau în teroare.

PSD NEGRENI

Săptămâna trecută, doi soți de pe o stradă din Poieni și-au exprimat public îngrijorarea. Ei arătau că autori necunoscuți, care s-ar ascunde în pădurile din zonă, pătrund în casa unui tânăr și îl agresează. Oamenii se temeau și pentru siguranța lor. În plus, se discuta despre bilețele de amenințare cu moartea.

PSD POIENI

„Avem niște vecini, la 3-4 case depărtare. În fiecare seară vin câte 6-7 și îl tot bat pe unul, sparg geamurile, i-au rupt mâna. Sunt cu cagule și mascați. În fiecare seară se întâmplă chestia asta, e a treia oară. Nu mai au oamenii liniște să stea în casă. Vin ăia în fiecare seară, cu bâte, cu una, alta. Nu știu ce se întâmplă aici”, a spus bărbatul săptămâna trecută.

PSD MĂRGĂU

„Vin cu cagule pe față, cu lanterne și se ascund în pădure. Sparg geamurile. Numai cu un băiat au treabă. L-au luat pe băiatul care stă acolo și i-au rupt mâna cu ranga. Noi ne temem să nu vină și la noi, că-s mulți, după cum i-a văzut lumea. Băiatul stă cu o fată, e ginere. Stă împreună cu socrii, mai merge la lucru”, a mai adăugat localnicul la momentul respectiv.

La 6 zile de la incidente, lucrurile s-au mai calmat. În unele nopți s-a stat de pază pe strada respectivă. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal.

Tânărul agresat a depus plângere la Postul de Poliție Poieni, iar acum se desfășoară cercetări pentru depistarea celor vinovați.

„La data de 20 ianuarie a.c. organele de cercetare ale poliției judiciare din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-au sesizat din oficiu, ulterior fiind depusă o plângere penală, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, în contextul în care, un tânăr de 23 de ani, din comuna Poieni, ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută și amenințat cu fapte de violență. În cauză sunt efectuate cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor, urmând a fi dispuse măsurile legale în consecință”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și … Panică în Poieni, după ce indivizi mascați au fost văzuți în zonă și l-ar fi agresat pe un localnic: „Nouă ne este frică să mai stăm în casă”

Citește și … Anchetă după incidentele de la Poieni. Bilete de amenințare cu moartea au fost găsite într-o gospodărie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.