Ultimate magazine theme for WordPress.

Poliția de Frontieră, despre infractorul fugar din Huedin: „a profitat de un moment de neatenție”

0 952

Poliția de Frontieră Română a emis, miercuri dimineața, un comunicat de presă prin care explică cum un infractor le-a plecat agenților de sub nas, cu mâinile în buzunar și probabil fluerând în gând. Numele bărbatului este Ion Anghel. El este cercetat în mai multe dosare internaționale.

Reamintim, un bărbat cu probleme de natură penală a fugit de sub ochii polițiștilor de Frontieră, din Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Individul, condamnat într-un dosar, s-a făcut nevăzut în câteva momente. Bărbatul acesta este originar din Huedin. Totul s-a întâmplat marți seara, iar miercuri la ora 11:00 încă nu era prins.

MAI JOS, COMUNICATUL POLIȚIEI DE FRONTIERĂ

„În data de 21.12.2021, la ora 19:45, pe Aeroportul International din Cluj Napoca, din direcția Luton, un cetățean român a fost înapoiat de autoritățile din Marea Britanie. Acesta a fost preluat de la aeronava de către un polițist de frontieră în vederea efectuării formalităților de intrare în țară.

Pe timpul verificărilor suplimentare în linia a doua de control, derulate în astfel de situații, bărbatul a profitat de un moment de neatenție al polițistului, s-a amestecat în mulțime și a ieșit din incinta aeroportului.

În urma verificărilor s-a stabilit ca bărbatul, domiciliat pe raza județului Cluj,  figurează în atenția autorităților române, pentru infracțiuni la regimul circulației. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale poliției și jandarmeriei, in vederea depistării persoanei in cauza. Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale.Totodată, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne în vederea stabilirii împrejurării în care s-a produs evenimentul şi au fost dispuse măsuri pentru a preîntâmpina astfel de situaţii”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Citește și … Fugarul din Aeroportul Cluj-Napoca s-a predat

Citește și … Acest individ din HUEDIN, căutat internațional, a fugit de sub ochii polițiștilor de Frontieră

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.