Ultimate magazine theme for WordPress.

Poliția Cluj IGNORĂ LEGEA și refuză să spună ce măsuri a aplicat după înșelăciunea de la Black Star Huedin. Tăcere mare în „Împărăția” fără „Împărat”

1 3.164

Nu e o noutate că reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj răspund doar când sunt în avantaj ori când e vorba de laude. Azi nu a fost ziua lor, așa că nu răspund după înșelăciunea de la Black Star Huedin, infracțiune care putea fi evitată. Putea fi evitată dacă era aplicată legea la timp, iar schimbul de valută era interzis într-un loc în care legea interzice astfel de operațiuni financiare. Acum, oamenii legii fac preș din lege și refuză să spună ce măsuri au aplicat în urma acestui incident.

IONEL SERVICE

TĂCERE ÎN „ÎMPĂRĂȚIA” fără „ÎMPĂRAT”

Este de notorietate că Mircea Rus, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, supranumit „Împăratul”, a fost „decapitat” nu de foarte multă vreme. Până era el, lucrurile se mai mișcau. De când a părăsit conducerea IPJ Cluj, reprezentanții instituției, cei care se ocupă de comunicare, ghidați de cine știe cine…., își permit să calce legea în picioare.

Citește și … Mai greu, dar se poate. Șefii din IPJ Cluj spun ce se întâmplă la Black Star Huedin, după incidentul de joi dimineața

Citește și … Șefii din IPJ Cluj și-au trimis „pitbulii” de la SICE să verifice situația de la Black Star Huedin. S-a deschis dosar penal

În jurul orei 15:00, INFO Huedin le-a solicitat reprezentanților Biroului de presă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în baza legii transparenței, să comunice ce măsuri au fost dispuse în cazul operatorului economic care efectua schimb valutar în sala de jocuri Black Star Huedin. Reprezentanții IPJ Cluj au primit deadline până la ora 20:00. Cum era de așteptat, nu au răspuns.

Faptul că în sala de jocuri Black Star Huedin se efectua schimb valutar ilegal este de notorietate. Inclusiv IPJ Cluj spune, într-un răspuns întârziat, că la înșelăciunea de joi dimineață a fost vorba de EURO, deci nu LEI. Asta în condițiile în care sala de jocuri nu acceptă monedă internațională și nu oferă premii în monedă internațională, după cum declară chiar unul dintre reprezentanții operatorului economic pentru INFO Huedin. Deci, moneda EURO nu avea ce să caute în această poveste.

Pe cale de consecință, e evident că tranzacția financiară de joi dimineață, care s-a transformat într-o infracțiune de înșelăciune, este ilegală. Iar cei care au efectuat astfel de operațiuni financiare trebuie să plătească.

La final, în lipsa unui răspuns, avem câteva presupuneri: fie anchetatorii nu au găsit legislația necesară aplicării măsurilor corespunzătoare, fie nu au dispus nicio măsură ori efectiv consideră că legea transparenței e hârtia igienică cu care se șterg … peste care trag apa și s-a dus. Nu ar fi prima dată.

Reamintim, în timpul unei tranzacții financiare ilegale, schimb de valută în lei, în sala de jocuri Black Star Huedin, angajata localului a fost înșelată cu 3.000 de euro. Mai multe detalii găsiți dând click AICI.

Actuala conducere a IPJ Cluj (foto sus), formată din Daniel GRAUR – stânga (adjunct responsabil de „performanțele” de la Huedin) și Constantin ILEA – dreapta (adjunct cu atribuții de inspector șef), pare să agreeze încălcarea legii, respectiv nerespectarea ei.

Respecte, în sensul că NU, celor doi „lideri” pentru modul în care au gestionat situația de la Huedin.

Citește și …. Mai greu, dar se poate. Șefii din IPJ Cluj spun ce se întâmplă la Black Star Huedin, după incidentul de joi dimineața

Citește și … Șefii din IPJ Cluj și-au trimis „pitbulii” de la SICE să verifice situația de la Black Star Huedin. S-a deschis dosar penal

1 Comentariu
  1. […] Citește și … Poliția Cluj IGNORĂ LEGEA și refuză să spună ce măsuri a aplicat după înșelăciunea de la … […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.