Ultimate magazine theme for WordPress.

PNL-istul Rareș Bogdan, cu salariu de aproape 7 mii de euro pe lună, sfat pentru oamenii săraci: „Să creadă în Bunul Dumnezeu”. Apoi s-a lăudat că vine din familie bună

0 258

Europarlamentarul clujean Rareș Bogdan, din partea PNL, a fost întrebat la o emisiune TV ce sfat are pentru oamenii săraci din România, iar răspunsul a fost halucinant. Rareș Bogdan are doar de la Parlamentul European un salariu net, în mână, de 6.900 de euro. La această sumă se adaugă diverse indemnizații și deconturi.

”Să creadă în Bunul Dumnezeu și să facă eforturi să creadă că lucrurile se pot schimba în bine. Eu sunt un om care ajută, ajut cât pot, ajut mai mult decât vorbesc de ajutor, pentru că nu voi vorbi despre asta.

Inclusiv venind la dumneavoastră la emisiune am ajutat un om din Piața Universității, care a fost cu mine la demonstrații, nu e un om bogat, are 2 fete de care se ocupă, a primit 3 mame cu copii din Ucraina și m-a sunat să-l sprijin și îmi pare rău că nu am putut săptămâna trecută”, a mărturisit Rareș Bogdan la emisiunea Denisei Rifai.

El s-a lăudat că are o situație financiară bună și este căsătorit cu fiica unuia dintre cei mai înstăriți clujeni. 

”Eu am trăit într-o familie în care nu ne-a lipsit nimic. Am avut mult, iar după Revoluție ne-am obținut o parte din proprietăți, încă nu toate, mai avem. M-am căsătorit cu o fată mult mai bogată decât mine, socrul meu este multimilionar.

Am procedat ca bunicul meu, a fost un model…însă nu de asta, pentru că m-am îndrăgostit de ea. Atunci când ai trebuie să te gândești la cel care nu are. Când ne putem la masă, le spun copiilor meu atunci când solicită 2 feluri de mâncare și una nu îi place: „vezi că sunt copii ca tine care nu au.” Din fericire, fiul meu a învățat treaba asta, fata e prea mică, nu-mi dau seama cum va reacționa. Important e că atunci când pui capul pe pernă să nu ai reproșuri și în fața lui Dumnezeu atunci când mergi spre porțile cerului, să nu ai regrete și să te arunce în cazanul cu smoală. Pe mine să mă arunce în Rai când o fi”, a explicat Rareș Bogdan la „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.