Ultimate magazine theme for WordPress.

Petru Munteanu a fost trimis în judecată astăzi! Urmează să se judece la Huedin furturi de zeci de mii de euro

0 205

Petru Munteanu, zis Lăișor, a fost trimis în judecată în cursul zilei de astăzi. Faptele de care este acuzat Lăișor sunt de furt. Petru Munteanu ar fi furat din Austria un inel cu diamante, în valoare de 9.500 de euro, și două ceasuri în valoare de 55.000 de euro, respectiv 13.000 de euro, arată documentele din dosarul care a ajuns la judecătorii din Huedin. Deși faptele au fost comise în Austria, Petru Munteanu va fi judecat în țara noastră, asta pentru că ar fi comis ilegalități și pe teritoriul României.

Astăzi, în urma activităţilor specifice de cercetare şi căutare, poliţiştii judiciarişti din Huedin, aceiași care au rezolvat și celebrul dosar „Rauca”, au reuşit identificarea şi trimiterea în judecată a unui bărbatului de 43 de ani din Huedin, care în perioada octombrie – decembrie 2015 ar fi comis mai multe furturi de ceasuri şi bijuterii în oraşul Salzburg, Austria.

Bărbatul este cercetat în libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt în formă continuată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal. Prejudiciul în acest caz nu a putut fi recuperat până în acest moment.

Petru Munteanu a fost reținut în 22 august 2017 pentru o durată de 24 de ore. În 23 august 2017 a fost prezentat în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj pentru confirmarea mandatului european de arestare. După confirmarea mandatului, magistrații l-au plasat pe Lăișor sub control judiciar pentru 30 de zile.

Nici în România Petru Munteanu nu este prieten cu legea. În perioada 2012 – 2015 a fost cercetat de polițiștii din Huedin pentru infracțiuni rutiere. Totodată, spun sursele noastre, acestuia i-a fost confiscată o mașină de lux, care era furată de la un polițist din București.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.