Ultimate magazine theme for WordPress.

Peste 150 de amenzi au aplicat polițiștii într-o singură zi, în tot județul Cluj

0 420

Sub autoritatea Instituției Prefectului, la data de 18 decembrie, polițiști, jandarmi și polițiști locali au continuat la nivelul întregului județ, inclusiv în Huedin, activitățile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19.

Forțele de ordine, în colaborare cu reprezentanții altor autorități au derulat activități de control în zonele cu risc epidemiologic ridicat.

Astfel, circa 400 de forțe au participat în cadrul activităților, controalele efectuate vizând 568 de societăți comerciale și obiective de interes din întreg județul, fiind totodată verificate aproximativ 400 de persoane.

În urma acțiunilor, în contextul pandemiei de Covid-19, abaterile de la normele în vigoare au impus aplicarea a 152 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.750 lei.

Sănătatea și siguranța comunității reprezintă prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, astfel că, în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă, vă recomandăm să manifestați prudență în deplasările pe care le efectuați și să respectați atât regulile de protecție sanitară, cât și prevederile legislative în contextul pandemiei de COVID-19.

foto: arhivă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.