Ultimate magazine theme for WordPress.

Pericol pe patru drumuri județene din zona Huedin. Poliția a amendat administratorul drumurilor după ce INFO Huedin a arătat realitatea din teren

0 192

Polițiștii clujeni au aplicat patru amenzi, în valoare de 7.250 de lei fiecare, Societății Drumuri și Poduri Județene Cluj S.A, după ce INFO Huedin a prezentat în mai multe materiale, la jumătatea lunii decembrie, starea precară a drumurilor județene din zona Huedin. La căderea zăpezii, oamenii din diferite localități ne-au informat că drumurile nu sunt curățate și ne-au trimis imagini care dovedeau acest aspect. După ce publicația noastră a arătat că drumarii nu își fac treaba, oamenii legii au trecut la împărțit amenzi.

Agenții de poliție rutieră s-au deplasat în teren și au constatat că patru drumuri județene din zona Huedin nu au fost curățate corespunzător, drept pentru care, pentru fiecare sector de drum, Societatea Drumuri si Poduri Județene Cluj S.A a fost sancționată cu amenzi în valoare de 7.250 fiecare. Amenzile cumulate pentru cele patru drumuri județene se ridică la o sumă totală de 29.000 de lei.

Probleme au fost depistate pe DJ 108 K – Lunca Vișagului – limită cu județul Bihor, pe DJ 764 B – Valea Drăganului spre Lunca Vișagului, pe DJ 108 C – între Văleni și Mănăstireni, dar și pe DJ 107 P, pe raza comunei Mărișel.

„Ca urmare a verificării stării de viabilitate a drumurilor județene aflate în competența Poliției orașului Huedin, s-a aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 7.250 lei administratorului DJ 108 K Lunca Vișagului – limita județul Bihor și DJ 764 B, Valea Drăganului spre Lunca Vișagului. Două sancțiuni pentru neasigurarea fiabilității drumurilor județene pe timp de iarnă pentru sectorul de drum cuprins între Văleni și Mănăstireni( DJ 108 C) și Vânători spre județul Sălaj (DJ 108 A). Administratorul drumului județean DJ 107 P Mărișel a fost sancționat totodată”, se arată într-o informare a Inspectoratului Județean de Poliție Cluj remisă către publicația noastră, INFO Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.