Ultimate magazine theme for WordPress.

Percheziții la Aghireșu. Ce au descoperit polițiștii din Florești

0 115

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au efectuat percheziţii pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale a doi bărbaţi, din comuna Aghireşu. Au fost descoperite şi ridicate zeci de bunuri, în privinţa cărora există suspiciunea că provin din activităţi ilicite.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au continuat documentarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, din Aghireşu, cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Astfel, la data de 17 octombrie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, împreuna cu lucrători de la Serviciul Criminalistic, Serviciul de Acțiuni Speciale si sprijinul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj, in baza mandatului de percheziție emis de către Judecătoria Cluj-Napoca, au efectuat trei percheziţii domiciliare, context în care au descoperit şi ridicat zeci de bunuri, respectiv 2 maşini de spălat, rotopercutoare, flexuri, truse de scule, ceasuri, saltele, articole de grădinărit, televizor, tigăi, maşină de tuns iarba, aspirator, etc. în valoare aproximativă de circa 50.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.