Ultimate magazine theme for WordPress.

Pedofilul din Aghireșu Fabrici, TRIMIS ÎN JUDECATĂ. Cel puțin 9 minori a violat

0 1.447

Cel puțin 9 minori au fost violați de Vasile Târb, bărbatul din Aghireșu Fabrici despre care publicația noastră a scris încă din luna aprilie. Copiii, prin reprezentanți legali, sunt părți vătămate în dosarul care acum se află pe masa judecătorilor din Huedin. Bărbatul a fost trimis în judecată săptămâna trecută. Procurorul de caz îl acuză pe individ de viol, corupere sexuală a minorilor în formă continuată și act sexual cu minor în formă continuată. Spunem cel puțin 9 minori pentru că în cazul lor se pot dovedi abuzurile. În realitate, potrivit informațiilor vehiculate, ar fi vorba de aproximativ 30 de minori abuzați sexual.

La începutul lunii aprilie, un tânăr a efectuat un apel la 112 și a cerut sprijinul oamenilor legii. El fusese în casa lui Vasile Târb, iar la plecare a luat zeci de fotografii ale unor minori, în diferite ipostaze, pentru a-și dovedi susținerile. Apelantul le-a spus agenților de poliție ce a văzut în casa lui Târb și ce a trăit. Șocant este că în fața probelor, un agent de poliție admite că știa de prezența multor minori în apartamentul lui Târb, dar avea impresia că merg să se joace pe calculator. Nici după mărturia tânărului, nici după probele puse la dispoziție de către acesta nu s-a întâmplat nimic.

Văzând că nu se întâmplă nimic din partea autorităților, timp de două săptămâni, acest tânăr nu s-a dat bătut și a trimis imaginile către publicațiile noastre, fără niciun alt comentariu, după care și-a șters profilul. Iată imaginile despre care vorbim.

Imagini ZiarulClujean.ro – portal partener INFOHuedin.ro

După ce am primit imaginile le-am trimis reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Abia acesta este momentul în care lucrurile se pun cu adevărat în mișcare, luni, 13 aprilie. Miercuri, 15 aprilie, polițiștii au obținut mandatul de percheziție, iar o zi mai târziu, în Joia Mare a Paștelui, au descins. Totul s-a întâmplat în 4 zile, dar numai după intervenția noastră.

Imagini ZiarulClujean.ro – portal partener INFOHuedin.ro

Perchezițiile la domiciliul lui Vasile Târb, din Aghireșu Fabrici, au avut loc în Joia Mare a Paștelui, în 16 aprilie. În Vinerea Mare, procurorul Adrian Drăgan, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, a considerat că bărbatul nu este un pericol public și l-a plasat pe acesta sub control judiciar, un fel de libertate cu obligații, fără a-l prezenta în fața unui judecător de drepturi și libertăți.

O lună mai târziu, Târb a fost arestat preventiv după ce a încălcat obligațiile controlului judiciar. Pedofilul a luat legătura cu victimele sale și a încercat să le convingă să nu declare nimic împotriva sa.

În așteptarea deciziei judecătorilor, Vasile Târb a fost transferat la Penitenciarul Gherla.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.