Ultimate magazine theme for WordPress.

Pedofil arestat la Huedin. Ce i-a făcut unui băiat este greu de descris

0 691

Duminică, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un bărbat în vârstă de 37 de ani cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor și tentativă de viol.

“În fapt, s-a reținut că în luna august 2019 bărbatul în vâstă de 37 de ani ar fi determinat un minor cu vârsta de 11 ani la acel moment să efectueze împreună cu el acte cu caracter sexual, iar în același context au fost puse în practică acte de natură sexuală, atât asupra minorului cât și asupra bărbatului în cauză”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Potrivit procurorilor, la începutul lunii iulie a acestui an, pedofilul a încercat să profite din nou de inocența băiatului. Doar că de această dată, bărbatul a fost depistat înainte de a profita de copil.

“De asemenea, la data de 01.07.2021, aceeași persoană, cu intenția de a întreține un raport sexual normal cu un minor de 7 ani, i-a dat pantalonii și lenjeria intima jos, moment în care au fost surprinși de tatăl minorului, în acest fel activitatea infracțională fiind întreruptă.

În cursul zilei de 03.07.2021, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de către organele de poliție din cadrul Poliției orașului Huedin, iar la data de 04.07.2021 procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin a formulat propunere de arestare preventivă, iar la aceeași data judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin a admis propunerea procurorului și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile”, se mai arată în comunicatul emis de Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, şi în vederea stabilirii răspunderii penale.

Magistrații procurori nu au oferit alte detalii despre copil sau despre abuzatorul său.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.