Ultimate magazine theme for WordPress.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin TACE în fața a 4 întrebări. A fost sau nu tergiversare în dosarul nepotului Elenei Rab?

0 685

INFO Huedin a solicitat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin să comunice prompt dacă a existat tergiversare în dosarul la care face referire Elena Rab, grefier șef al Judecătoriei Huedin. Numai că, în loc de răspunsuri e multă tăcere deocamdată.

Urmare a acuzației grefierului șef, de tergiversare, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a comunicat, din oficiu, că din partea polițiștilor nu a existat nicio tergiversare.

Mai mult, reprezentanții IPJ Cluj au arătat că cercetarea penală s-a desfășurat sub atenta supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Încercând să înțelegem dacă Elena Rab are dreptate în afirmațiile făcute, am solicitat PJ Huedin să comunice dacă a existat tergiversare din partea procurorului ori a lucrătorului care a desfășurat activitate de urmărire penală în dosar și mai mult, de ce a durat 3 ani această cercetare.

Răspunsul nu a venit.

Contactată telefonic, joi dimineață, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, Mihaela Cojocaru a spus că nu a văzut solicitarea, iar la ea se va răspunde în termen.

Punctual, PJ Huedin, în fața unei astfel de acuzații, având în vedere calitatea persoanei care a făcut afirmațiile, avea obligația de a reacționa din oficiu, nu să aștepte o solicitare.

Iată parte din solicitarea INFO Huedin.

Având în vedere afirmațiile doamnei grefier Elena Rab, de la Judecătoria Huedin, privind tergiversarea urmăririi penale în dosarul în care nepotul său este parte vătămată, pentru corecta informare a publicului, vă rog să îmi comunicați următoarele:

  1. Procurorul de caz a tergiversat soluționarea dosarului cu pricina și nu l-a trimis în judecată pe inculpat?
  2. Procurorul de caz a constatat o eventuală tergiversare din partea lucrătorului de poliție care efectuează  acte de urmărire penală în dosar?
  3. Cum răspunde PJ Huedin la acuzația de tergiversare? IPJ Cluj a negat foarte prompt o posibilă tergiversare a soluționării dosarului.
  4. De ce urmărirea penală în acest dosar durează de 3 ani, conform doamnei Rab?
  5. Dacă doriți să faceți precizări suplimentare pe subiect, vă rog să o faceți”, se  precizează în solicitarea INFO Huedin adresată PJ Huedin.

Reamintim, nepotul grefierului șef de la Judecătoria Huedin, Elena Rab, a fost victima unui abuz la școală. Un cadru didactic l-a lovit. Elena Rab, angajat al sistemului judiciar, a acreditat ideea că soluționarea dosarului a fost tergiversată de anchetatori, procurori și polițiști.

Citește și … GALERIE FOTO – Elena RAB, grefier șef la Judecătoria Huedin, a.k.a. „Tatoiu de Huedin”, ACUZAȚII PUBLICE la adresa PJ Huedin și a Poliției Huedin. Derapaje în lanț

Citește și … IPJ Cluj are o reacție promptă la acuzația de tergiversare lansată de Elena Rab, grefier șef la Judecătoria Huedin

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.