Ultimate magazine theme for WordPress.

Parastas de noapte pe strada Horea. Participanții s-au împrăștiat în câteva secunde. Organizatorul, amendat drastic

0 2.523

Sâmbătă, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unei întruniri la care participă aproximativ 60 de persoane. A fost vorba despre un parastas organizat pe strada Horea din Huedin. Ioan Muntean, fiul răposatului, a fost amendat de către agenții de poliție.

La vederea polițiștilor, participanții și-au asigurat scăparea de amendă… prin fugă. În timp ce unii s-au ascuns în imobile, alții au sărit gardurile ori s-au urcat în autoturisme și s-au făcut nevăzuți. Scena de acțiune a durat câteva secunde.

Cu ocazia verificărilor efectuate la fața locului, a fost identificat organizatorul întrunirii, Ioan Muntean, de 28 de ani, din orașul Huedin, care a declarat faptul că a organizat un parastas în urma decesului tatălui său.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

În continuare sunt efectuate verificări în vederea identificării tuturor persoanelor care au participat la eveniment și luarea măsurilor legale față de acestea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.