Ultimate magazine theme for WordPress.

Paranghelie lângă Spitalul Huedin. Polițiștii au amendat-o de două ori pe organizatoarea nesimțită

0 2.430

O paranghelie organizată, sâmbătă, în apropierea Spitalului Huedin i-a revoltat și deranjat la culme pe pacienții internați în unitatea medicală, dar și pe angajații spitalului. Polițiștii s-au dus de două ori în locația petrecerii asurzitoare și au aplicat două sancțiuni.

Deranjați de muzica dată la volum maxim, oamenii au sesizat Poliția. Agenții s-au deplasat cu celeritate, au constatat disconfortul și au amendat-o pe organizatoarea parangheliei cu 1.000 de lei.

MĂSURI FERME, LA SCURT TIMP DE LA SESIZARE

Alexandra Luca, purtător de cuvânt al IPJ Cluj, explică măsurile luate de către colegii săi de la Huedin

„În baza informațiilor furnizate, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin s-au sesizat cu privire la faptul că, de la o locuință situată pe strada Spitalului din oraș, se aude muzică la intensitate ridicată, deranjând persoanele din vecinătate. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat o reuniune a aproximativ 20 de persoane, precum și organizatorul acesteia, o femeie, de 60 de ani, din Huedin. Aceasta a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în paralel fiind redus volumul muzicii”, precizează Alexandra Luca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Numai că liniștea nu a ținut mult, iar muzica a început să sune din nou în difuzoare. Deranjați de nesimțirea petrecăreților, pacienții au sesizat din nou organele de poliție. Deplasați în cel mai scurt timp la aceeași locație, agenții au constatat din nou nivelul de zgomot extrem de ridicat.

„Ulterior intervenției, polițiștii au fost sesizați cu privire la nerespectarea, în continuare, a liniștii publice, de la aceeași locație, fapt pentru care echipajul s-a deplasat din nou la fața locului, fiind aplicată o nouă amendă, în valoare de 1.500 de lei, în conformitate cu aceleași prevederi legale”, mai precizează Alexandra Luca pentru INFO Huedin.

Polițiștii precizează că vor patrula în zona respectivă, iar dacă se va impune vor fi luate și alte măsuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.