Ultimate magazine theme for WordPress.

Organizatorul parangheliei de la Călățele și 15 invitați au primit amenzi

0 878

Blocarea DN1 R, în localitatea Călățele, costă. Organizatorul și 15 invitați care au fost identificați până în prezent au primit amenzi în cursul zilei de marți. Sancțiunile au fost aplicate de polițiștii din Huedin. Amenzile cumulate au ajuns la 16.000 de lei, adică 160 de milioane de lei vechi.

Cristian Matiș, șeful Postului de Poliție Călățele, se pare că nu știa de organizarea nunții. Asta deși localul e în apropierea unității de poliție din comună. Omul legii ar fi trebuit să știe de organizarea unui astfel de eveniment major, catalogat ca fiind de risc.

La evenimentele cu risc, preventiv, este trimis un echipaj de poliție. Șefii din Poliția Huedin nu au fost informați de Matiș că are loc o nuntă la care invitații, de etnie rromă, ar putea face acte în afara legii doar pentru a ieși în evidență. Cum, de altfel, s-a întâmplat. Dacă era prezent, preventiv, un echipaj de poliție, nuntașii nu ar fi blocat DN1 R și inclusiv nu s-ar fi pus în pericol nicio secundă.

Se putea produce o tragedie la această nuntă. Cel mai simplu exemplu ar fi să ne imaginăm că o mașină rămâne fără frâne sau are o defecțiune tehnică ce nu permite controlarea ei. Am fi asistat astăzi la un carnagiu.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Călățele. Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 3.000 de lei, în conformitate cu Legea 61/1991R”, se arată într-o informare remisă publicației INFO Huedin de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Și nuntașii au fost amendați, cel https://wikihookup.com puțin cei care au putut fi identificați.

„Totodată, au fost identificate alte 15 persoane care au participat la eveniment, acestea fiind sancționate contravențional în conformitate cu legea anterior menționată, cu amenzi în valoare totală de 13.000 de lei”, se mai precizează în informarea IPJ Cluj.

Reamintim că o nuntă a fost organizată luni seara în Călățele, iar petrecăreții au ocupat drumul național 1R, sfidând orice lege și regulă a bunului simț.

Citește și … VIDEO – Paranghelie pe DN1 R, la Călățele. Țiganii au ocupat șoseaua și au dirijat traficul

Citește și … Cristian Matiș, șeful Postului de Poliție Călățele, NU a știut de paranghelie deși avea OBLIGAȚIA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.