Ultimate magazine theme for WordPress.

Oneț Aurelian, candidat PMP la Primăria Călățele

0 1.882

Partidul Mișcarea Populară intră în lupta pentru Primăria Călățele cu Oneț Aurelian-Beniamin. Candidatul PMP a pregătit un plan de candidatură eficient care cuprinde atât interesele de zi cu zi ale locuitorilor comunei cât și posiblitatea de dezvoltare sustenabilă a comunei Călățele.

Candidatul PMP, Oneț Aurelian își propune o colaborare mai bună a întregului personal din cadrul Primăriei Călățele pentru a eficientiza modul de răspundere față de solicitările cetățenilor și astfel încât să existe o atmosferă pozitivă în toată Primăria iar personalul să își cunoască atribuțiile conform postului pe care îl ocupă, doar așa administrația locală va reuși să servească interesele locuitorilor și să lucreze împreună pentru dezvoltarea de lungă durată a comunei Călățele. Totodată, viitorul primar al comunei Călățele dorește ca utilajele din dotarea Primăriei să fie folosite și întreținute astfel încât să aducă un venit Primăriei și să nu creeze costuri suplimentare.

În strânsă legătură cu îmbunătățirea administrației locale a comunei, candidatul PMP propune gospodărirea și întreținerea terenurilor de pășunat în stare cât mai bună, iar acestea să fie închiriate deținătorilor de animale conform legii pentru ca încasarea taxelor de pășunat să decurgă în mod corespunzător.

Oneț Aurelian intenționează să atragă fonduri europene pentru rezolvarea rețelei de canalizare a satelor Dealu Negru și Călățele Pădure. De asemenea, fondurile europene vor fi folosite și pentru intabularea gratuită a tuturor terenurilor din comuna Călățele. Candidatul PMP propune și deschiderea carierei de piatră din Citera și reînceperea lucrărilor de la barajul din zona comunității de rromi.

Tot în zona Dealu Negru-Călățele Pădure, Oneț Aurelian propune executarea unor lucrări de bună calitate la captările izvoarelor de apă potabilă din Ciunca ce alimentează satele Dealu Negru și satele de vacanță Călățele Pădure și finalizarea lucrărilor de canalizare în satele de vacanță. Mai mult, intenționează ca rețelele de apă și canalizare să fie accesibile întregii comune.

Pentru asigurarea accesului la educație, viitorul primar al comunei Călățele dorește să asigure întreținerea și buna funcționare a școlilor, grădinițelor și căminelor culturale de pe raza comunei.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Călățele și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.