Ultimate magazine theme for WordPress.

Omul de afaceri Gheorghe Rauca, trimis în judecată pentru o faptă de violență

1 1.993

Omul de afaceri din Huedin, Gheorghe Rauca, a fost trimis în judecată în 26 iulie. Acesta este acuzat că în iunie 2020 l-a agresat pe patronul barului din Săcuieu – Vlădeasa Shop SRL, Dorel Constantin Costea. Dosarul se află pe camera preliminară a Judecătoriei Huedin, unde un magistrat judecător verifică legalitatea rechizitoriului de trimitere în judecată și legalitatea administrării probelor în faza de urmărire penală.

DREPTATE CU PUMNUL ÎNTR-UN LOCAL PUBLIC

În 1 iunie 2020, se arată în cuprinsul rechizitoriului de trimitere în judecată, între orele 17:30 – 18:00, a avut loc incidentul, în incinta barului aparținând părții vătămate. Omul de afaceri Gheorghe Rauca i-a aplicat lui Dorel Constantin Costea mai multe lovituri în zona feței. Totodată, mai multe pahare au fost sparte în timpul incidentului.

Pentru leziunile suferite, Dorel Constantin Costea a primit de la Medicina Legală Cluj-Napoca un certificat medico-legal unde se precizează că are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale, se mai arată în cuprinsul rechizitoriului de trimitere în judecată

Cei doi bărbați au colaborat în trecut. Conflictul care este la începutul judecății a avut la bază o datorie pe care societatea condusă de Dorel Constantin Costea o avea față de societatea condusă de Gheorghe Rauca.

Concret, societatea condusă de Dorel Constantin Costea a achiziționat produse de carmangerie de la societatea condusă de Gheorghe Rauca. Datoriile s-au acumulat până când au atins un plafon considerabil.

„La data de 11 iunie 2020, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Săcuieu, cu privire la faptul că la data de 1 iunie, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar, al cărui administrator este, pe fondul unor neînṭelegeri, a fost agresat fizic de către un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Mărgău, în cadrul altercației fiind, de asemenea, distruse mai multe bunuri din incinta societății. În cauză fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

După ce trece dosarul de camera preliminară începe dezbaterea în fond a procesului penal.

Citește și … Omul de afaceri Gheorghe Rauca a fost condamnat după ce l-a lovit pe Dorel Constantin Costea, patronul unui bar din Săcuieu

1 Comentariu
  1. […] de afaceri din Huedin, Gheorghe Rauca, a fost condamnat, marți, de Judecătoria Huedin la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 6.000 […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.