Ultimate magazine theme for WordPress.

Oficial, a început judecata lui Valentin Vireagoș pentru a treia faptă penală

0 3.260

Valentin Vireagoș, tânărul din Huedin condamnat cu suspendare în două dosare penale, a fost trimis în judecată în alt dosar. Dacă în primele două dosare a primit șansa de a se îndrepta, în al treilea îndeplinește toate condițiile pentru închisoare cu executare. În dosarul care a trecut marți de camera preliminară a Judecătoriei Huedin, tânărul este judecat pentru conducere fără permis.

Vireagoș a fost condamnat cu suspendare, în 2021, pentru trafic de droguri în dosarul „Droguri la poalele Apusenilor”. În martie 2022, tânărul de 27 de ani a mai primit o șansă de la judecătorii de la Huedin. După ce a fost prins drogat la volan, în 17 octombrie 2021, el a fost condamnat cu suspendare și a primit un termen de încercare de trei ani.

În 13 iulie 2022, la Judecătoria Huedin s-a înregistrat dosarul penal în care Valentin Vireagoș a fost trimis în judecată pentru conducere fără permis. După ce a fost prins drogat la volan, tânărul a rămas fără dreptul de a conduce. Asta nu l-a împiedicat să urce la volan și să conducă. În 12 ianuarie 2022 a fost prins pe strada Crișului din Huedin.

Pentru că fapta de conducere fără permis a fost săvârșită în perioada de supraveghere, având la activ și două condamnări definitive cu suspendare, Vireagoș este calificat pentru închisoare cu executare.

„În baza art. 346 alin. 1 NCPP constată competenţa instanţei, precum şi legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul emis în dosarul nr. 36/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, privind pe inculpatul V.V., trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. de art. 335 alin. 2 Cod penal, cu aplic. art. 41 alin. 1 Cod penal. Constată legalitatea administrării probelor în faza de urmărire penală, precum şi a actelor de urmărire penală efectuate în cauză. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul V.V. Cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii, pentru procuror și inculpat. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, data de 13.09.2022”, se arată în Încheierea Judecătoriei Huedin din 13 septembrie 2022.

Pentru mai multe știri despre Valentin Vireagoș, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.