Ultimate magazine theme for WordPress.

Octavian Brișan, polițist în Huedin, bătut măr de Călin Țîrlea. Bărbatul și-a prins nevasta în mașină cu polițistul, la miezul nopții

0 716

Un bărbat din Valea Drăganului l-a bătut măr pe un polițist din Huedin. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul furios și-a prins nevasta, în toiul nopții, în mașina omului legii. Octavian Brișan se afla în autoturismul personal, la miezul nopții, împreună cu soția lui Călin Țîrlea. Bărbatul gelos l-a scos pe Brișan din autovehicul și i-a aplicat mai mulți pumni în față și corp. În urma loviturilor primite, omul legii a căzut lat. Călin Țîrlea deține o firmă de transport, soția lui este angajată la Primăria Poieni, iar Octavian Brișan are funcție de ofițer. 

Scandalul dintre Țîrlea și Brișan a izbucnit într-o benzinărie din Huedin, joi noaptea. Țîrlea bănuia că soția îl înșeală cu Brișan, după cum spun cei care îi cunosc pe actorii acestei scene de acțiune. Joi seara, spun apropiații cuplului Țîrlea, Călin ar fi primit o informație potrivit căreia soția lui se află în autoturism cu Brișan.

Bărbatul furios ar fi pornit spre locația indicată și ar fi prins-o pe soția lui în compania polițistului Brișan, în autoturism, într-un moment de tandrețe. Când și-a găsit soția alături de Octavian Brișan, Călin Țîrlea a luat foc. Acesta l-a scos cu forța pe Brișan din autoturism și i-a aplicat mai mulți pumni, drept corecție și avertisment să nu se mai apropie de femeia lui. În urma loviturilor primite, Brișan s-a prăbușit de pe picioare, precizează martorii la bătaie.

Șefii lui Octavian Brișan au aflat de incident în cursul zilei de vineri. În primă fază vor să afle cum a fost posibil un astfel de incident, după care Brișan va fi introdus într-o comisie de disciplină din cadrul IPJ Cluj.

„Un polițist, aflat în timpul liber, ar fi fost agresat de un bărbat în urma unor neînțelegeri. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs incidentul, urmând a se lua măsurile legale care se impun”, precizează pentru publicația noastră Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

BÂRFE despre Brișan

Octavian Brișan, spun colegii săi răutăcioși, dar și persoane din Huedin, ar fi mare crai printre domnițele de pe zona de munte. Asta datorită unor soluții “magice” injectate în organ, care s-ar fi mărit “miraculos”. Numai că, aceste soluții i-ar fi creat omului legii niște probleme medicale pentru care ar fi fost nevoit să-și ia concediu anul trecut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.