Ultimate magazine theme for WordPress.

Oamenii din Călățele își pot plăti taxele și impozitele inclusiv sâmbătă și duminică. Până în 2 aprilie au reducere

0 206

Primăria Călățele informează că aproximativ 30% dintre cetățenii comunei, persoane fizice, și-au achitat de la începutul anului și până în prezent impozitul pentru anul în curs. Primarul Vasile Tripon îi îndeamnă pe cetățeni să-și plătească impozitele până în 2 aprilie și astfel să profite de o reducere de 10%.

AVOCAT

Luni, 2 aprilie 2018, este ultima zi în care cetățenii comunei Călățele își mai pot plăti impozitele locale pentru anul în curs și pot beneficia de bonificația de 10% din valoarea acestora. Primăria Călățele a decis, în baza legislației naționale, ca oamenii să beneficieze de 10% reducere din valoarea impozitelor, dacă acestea sunt plătite până la data de 2 aprilie, inclusiv.

ALESIA

„Am luat decizia de a încasa taxele și impozitele inclusiv sâmbătă și duminică pentru ca oamenii să poată profita de reducerea de 10% cât mai mult timp. Luni, 2 aprilie, este ultima zi de plată”, ne-a spus Vasile Tripon.

După această dată, se calculează majorări de întârziere de 1% pentru fiecare lună sau fracțiune de lună.

Oamenii din Călățele au obligaţia, în conformitate cu Legea Codului Fiscal, ca până în 2 aprilie 2018, să-şi achite jumătate din impozitul pe anul în curs, iar cealaltă jumătate până la sfârşitul lunii septembrie.

IMPOZITELE SE PLĂTESC LA PRIMĂRIA CĂLĂȚELE, INCLUSIV SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.