Ultimate magazine theme for WordPress.

O viață echilibrată începe cu un job sănătos

0 1.291

Acum 5 ani, în Bologa, o localitate din județul Cluj, a luat naștere, sub un set de valori puternice și o misiune sănătoasă,  AQUAVIA, un brand de apă natural alcalină de cea mai bună calitate.

Din dorința de a aduce o plus valoare stilului de viață modern, activ dar în același timp agitat și  haotic am pus preț pe sănătate, calitate și inovație. Misiunea noastră se reflectă în proprietățile unice ale produselor din gama AQUAVIA, care, printr-o puritate excepțională și proprietăți antioxidante, oferă o hidratare superioară atât de necesară organismului.

Pentru a putea susține calitatea produsului, îmbutelierea se face direct la sursă, când apa este în forma sa cea mai pură. Acest lucru sprijină și menținerea unui pH natural de 9.4 – mai bun decât în cazul produselor similare, care trec printr-un proces de alcalinizare artificial.

Apa natural alcalină provenită din inima Transilvaniei este disponibilă pe piață prin intermediul  unei rețele vaste de distribuție, ambalată sub 2 forme comerciale, fără BPA: PET-uri de 0.5 L, 1 L, 2 L și 5L și bidoane reîncărcabile de 19 L din tritan destinate spațiilor de birouri sau locuințe.

Valorile AQUAVIA nu se reflectă astfel doar extern, la nivel de produs, ci și intern, transpuse într-un mediu de lucru echilibrat, unde fiecare angajat contează și este sprijinit constant în dezvoltarea personală și profesională.

Gustul unic al apei natural alcaline AQUAVIA a fost recunoscut și premiat în mai multe rânduri, la nivel internațional, cu distincția maximă de 3 stele, în cadrul International Taste Institute din Belgia. În anul 2020, AQUAVIA a fost singura apă din România care a obținut ”The Crystal Taste Award”. Participarea anuală la acest eveniment, aduce AQUAVIA în fața unui juriu internațional, fiind apreciată de peste 200 de chefi și somelieri recunoscuți la nivel internațional și selectați pe baza expertizei și experienței lor în analiza gustului.

Contactează echipa de Resurse Umane AQUAVIA:

AQUAVIA ROMÂNIA

Bologa, județul Cluj

Tel. 0736 384 805

hr@aquavia.ro

www.AQUAVIA.ro .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.