Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – O polițistă de la Huedin a spart gardul Parohiei Ortodoxe din Aghireșu

0 3.430
Articol semnat de: Alina Suciu

Nici polițiștii nu sunt scutiți de evenimente rutiere. Dovadă că și ei încalcă legea. Așa s-a întâmplat și joi dimineața, în Aghireșu. O polițistă de la Secția 8 Poliție Rurală Huedin a intrat cu mașina de serviciu în gardul Parohiei Ortodoxe din această localitate, pe care l-a distrus.

Tânăra polițistă, în vârstă de 32 de ani, circula dinspre Leghia spre Aghireșu Fabrici. După intrarea în Aghireșu, ea nu a adaptat viteza la condițiile de drum, fiind curbă. Aceasta s-a speriat, a ajuns pe contrasens, a frânat puternic, după care a scăpat mașina de sub control.

Urmele de frână de la locul accidentului arată că mașina a pătruns pe contrasens, după care a revenit pe sensul corect de deplasare, după care iar a pătruns pe sensul opus de mers.

Autovehiculul s-a dus direct în gardul Parohiei Ortodoxe din Aghireșu. Impactul a fost puternic, dacă e să ne uităm la plăcile de beton din care era făcut. Gardul a fost efectiv spart și pus la pământ.

Colegii tinerei s-au deplasat la fața locului și au demarat verificări.

În acest caz a fost deschisă și o cercetare administrativă. Dacă se dovedește că din culpa tinerei polițiste a avut loc accidentul, atunci ea va plăti reparațiile gardului și ale autovehiculului de serviciu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.