Ultimate magazine theme for WordPress.

O nouă tâlhărie în Huedin. Făptașul, prins în flagrant de proprietară

0 213

Poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale Huedin au identificat şi reţinut un tânăr de 19 ani din oraşul Huedin, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Agentul de poliție Florin Toadere l-a prins pe tâlharul care a sustras din casa unei femei, de pe strada B.N. Antal din Huedin, mai multe bijuterii folosind violența. Capturarea tâlharului a făcut-o agentul Toadere, la mai puțin de două ore de la faptă, iar de față era și Alin Marc.

În fapt, tânărul respectiv, în cursul zilei de 13 septembrie, în jurul orei 15.30, a fost surprins într-o locuinţă de pe strada B.N. Antal din oraşul Huedin, de către proprietara acesteia.

Pentru a-şi asigura scăparea, tânărul a folosit forţa fizică împotriva femeii pe care a împins-o, aceasta căzând pe jos în interiorul locuinţei. Tâlharul a luat cheile de la uşa de acces şi a încuiat partea vătămată în casă, părăsind locul faptei. Ulterior comiterii faptei, partea vătămată a sesizat organele de poliţie reclamând şi sustragerea unor bijuterii din locuinţă.

Poliţiştii Compartimentului Judiciar Huedin au reuşit, în urma investigaţiilor efectuate, identificarea şi reţinerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite a fi prezumtivul autor al faptei.

La expirarea perioadei de reţinere, tânărul va fi prezentat  în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Citește și …
Judecătorul Sofia Ceuca l-a trimis pe autorul tâlhăriei pe de B.N. Antal după gratii. Același tâlhar ar fi comis încă o faptă în 2016

foto: arhivă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.