Ultimate magazine theme for WordPress.

O nouă escrocherie pe reţelele de socializare. Vizează femeile singure

0 1.016

Metoda „Generalul” face ravagii și este noua escrocherie care vizează femeile singure de pe reţelele de socializare. Infractorii le abordează, pretinzând că sunt generali sau soldaţi americani, apoi le cer sume mari de bani.

PSD NEGRENI

Infractorii profită de prezenţa militarilor străini în România şi câştigă sume fabuloase în numele soldaţilor americani. Femeile singure, vulnerabile şi mai ales potente financiar sunt ţinta perfectă. Mai întâi, victimele sunt seduse pe internet de aşa-zişii soldaţi. Apoi le sunt cerute treptat sume mari de bani, sub diferite pretexte.

PSD POIENI

Odată văzuţi cu banii în cont, infractorii dispar, iar doamnele constată că dragostea le-a orbit şi le-a lăsat mai sărace.

PSD MĂRGĂU

Metoda „Generalul” face ravagii printre femeile trecute de prima tinereţe

O văduvă din Capitală a vândut anul trecut un teren, care i-a adus în cont câteva sute de mii de euro. Întâmplător sau nu, la câteva luni de la tranzacţia imobiliară, a fost abordată pe internet de un bărbat arătos, în uniformă, care s-a recomandat ca fiind general în Armata Americană. Escrocul i-a spus că este detaşat la baza militară Mihail Kogălniceanu şi că îşi doreşte să o întâlnească. Fiica victimei povesteşte că bărbatul a sedus-o şi a ruinat-o.

Când victima a ajuns la fundul sacului, frumosul soldat american a dispărut. Necăjită şi îngrijorată, femeia a dezvăluit totul familiei. Deşi a fost îndemnată să îl reclame, victima ezită pentru că încă speră că generalul pe care îl iubeşte chiar există şi nu a păcălit-o. Poliţiştii au însă altă părere şi le cer cetăţenilor să fie prudenţi, iar dacă totuşi cad în capcană, să demaşte totul.

Avocaţii recomandă ca toate discuţiile cu persoane necunoscute să fie arhivate pentru a avea dovezi, în cazul unei înşelăciuni

Anchetatorii susţin că escrocii sentimentali fac parte din adevărate reţele infracţionale, cu săgeţi în paradisurile fiscale, unde ajung în final banii victimelor. Numai anul trecut, aproape 10.000 de români au fost înșelaţi prin diferite metode.

Numărul real este însă mult mai mare, pentru că mulţi dintre păgubiţi nu depun plângere la Poliţie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.