Ultimate magazine theme for WordPress.

O nouă arestare la Huedin, furt calificat. Lingurar și „calitățile” ei: „fără studii, concubinaj, fără ocupație, fără loc de muncă, recidivistă”

1 4.453

Judecătoria Huedin, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, a dispus, marți, arestarea preventivă a unei femei. Este vorba despre Saveta Lingurar. Ea este acuzată de furt calificat.

AVOCAT

Potrivit Judecătoriei Huedin, Saveta Lingurar este recidivistă. Adică nu este la prima „coliziune” cu legile penale. Instanța a luat măsura arestării preventive față de femeie, având în vedere că aceasta este „fără studii, concubinaj, fără ocupație, fără loc de muncă, recidivistă”. Practic, este predispusă în orice moment la comiterea de noi infracțiuni.

ALESIA

PARCHETUL A PROPUS, INSTANȚA A ADMIS

Judecătoria Huedin a admis, în primă fază, propunerea de arestare preventivă a Savetei Lingurar. Este puțin probabil ca după cele 30 de zile petrecute în arest să fie lăsată liberă, având în vedere că este recidivistă.

„Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, din data de 29.11.2022 până în data de 28.12.2022, inclusiv, a inculpatei L.S. fără studii, concubinaj, fără ocupație, fără loc de muncă, recidivistă, aflată în prezent în stare de reținere, sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de furt calificat, prevăzută de art.228 alin.1, art. 229 alin 2 lit. b) din Codul Penal, cu aplic. art. 41 alin.1 Cod Penal”, se arată în Încheierea Judecătoriei Huedin.

Individa a cerut, prin apărător, să fie lăsată în arest la domiciliu, una dintre cele mai ușoare forme de arestare preventivă.

„Respinge solicitarea formulată de apărătorul inculpatei, de a se dispune față de aceasta, măsura preventivă a arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3 şi alin. 6 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, inclusiv onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu – avocat G.F., în cuantum de 680 lei, care se va plăti din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Cluj. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 29.11.2022, ora 21:46”, se mai precizează în aceeași Încheiere penală.

Citește și … Cum a acționat Saveta „recidivista”, femeia arestată marți de Judecătoria Huedin. Tânăra din Aghireșu are mai multe fapte la activ

1 Comentariu
  1. […] Citește și … O nouă arestare la Huedin, furt calificat. Lingurar și „calitățile” ei: „fără studii, co… […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.