Ultimate magazine theme for WordPress.

O femeie din Valea Drăganului a rămas fără mașină, după ce a luat un bețiv la ocazie. Autorul, reținut pentru 3 infracțiuni

0 7.332

O femeie din Valea Drăganului, comuna Poieni, a rămas fără autoturism în cursul zilei de vineri. Ea l-a luat la ocazie pe un bărbat, din aceeași localitate, și împreună au pornit spre Huedin. Pe drum, femeia a oprit la un magazin din Poieni, iar călătorul turmentat a rămas în autovehicul. Acesta a fost momentul în care bărbatul, fără permis de conducere și beat, a început să conducă mașina. Femeia lăsase cheia în contact și motorul pornit.

PSD NEGRENI

Din centrul localității Poieni, bărbatul, beat criță, a condus până la Stația CFR Poieni. Aici a rămas cu mașina blocată între două șine de cale ferată. Pornit pe aventură, individul a lăsat autovehiculul acolo și s-a urcat într-un tren care mergea spre Cluj-Napoca.

PSD POIENI

Anchetatorii s-au mișcat extrem de repede și l-au identificat pe bărbat, în Huedin, într-un tren care mergea la Cluj-Napoca.

PSD MĂRGĂU

Oamenii legii au reținut în sarcina bărbatului 3 infracțiuni. Este vorba despre furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. El a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 13.45, Poliția orașului Huedin a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Poieni, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autovehiculul personal care se afla parcat, însă neasigurat, în centrul localității Poieni.

În baza sesizării, la nivelul Poliției orașului Huedin și a Secției 8 Poliție Rurală Huedin a fost constituită o echipă complexă, fiind demarate activități investigativ-operative. În urma verificărilor efectuate în colaborare cu polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj și a informațiilor obținute, s-a constatat că autoturismul se află în proximitatea Stației CFR Călători din localitatea Poieni.

Totodată, polițiștii au stabilit că persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii este un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Poieni, acesta fiind depistat într-un tren care circula înspre municipiul Cluj-Napoca. Din verificările efectuate în bazele a reieșit că acesta nu este posesorul unui permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,09 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Astfel, la data de 10 februarie a.c., în baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, precizează Iulian Timșa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.