Ultimate magazine theme for WordPress.

Noul pod peste râul Crișul Repede, din Valea Drăganului, a fost deschis circulației rutiere după mai bine de 2 ani

0 920

Consiliul Județean Cluj anunță locuitorii din zonă și participanții la trafic în legătură cu faptul că circulația rutieră peste noul pod amplasat la intrarea în localitatea Valea Drăganului a fost deschisă. Momentan, traficul se desfășoară alternativ, pe una dintre benzi. Nu se știe cine a plătit noul pod, având în vedere că vechiul s-a surpat ca urmare a intervenției muncitorilor la baza lui.

AVOCAT

După operațiunea complexă de montare a grinzilor prefabricate din beton, de realizare a plăcii de supra-betonare și a hidroizolației la podul amplasat pe cursul râului Crișul Repede, lucrările au vizat calea de rulare a podului, prin amplasarea structurii rutiere. În aceste condiții, podul metalic provizoriu a fost desființat.

Reamintim faptul că lucrările de reabilitare și modernizare derulate de Consiliul Județean Cluj în cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională – Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Apuseni, prin modernizarea DJ 108K (limita jud. Bihor – Baraj Drăgan) de la km. 26+455 la km. 29+495  și DJ 764B (Baraj Drăgan – intersecție DN1) de la km. 0+000 la km. 22+164,500”, în lungime de peste 25 de km, au intrat în etapa finală.

Podul peste Crișul Repede, care făcea legătura între localitățile clujene Valea Drăganului și Poieni, s-a prăbușit în mai 2020. Asta după ce muncitorii care trebuiau să-l consolideze au săpat, se pare, prea mult în jurul pilonilor de susținere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.