Ultimate magazine theme for WordPress.

Nicio anchetă, din cele două, nu a elucidat misterul accidentului de pe strada Horea din Huedin

0 1.520

Au trecut 7 zile de la accidentul de pe strada Horea din Huedin. Luni, două anchete au fost începute pentru a se confirma sau infirma că agentul de poliție Gheorghe Matiș se afla la volanul autoturismului. Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin urmărește să vadă dacă există fapte de natură penală în această speță, iar Inspectoratul de Poliție Județean Cluj face verificări pe linie disciplinară. Între timp, șeful Postului de Poliție Poieni își caută ajutorul prin comună. Despre Gheorghe Matiș este vorba, de care nu mai știe nimic de 3 zile. Șeful Postului de Poliție Poieni a vorbit în comună că l-a sunat în repetate rânduri pe Matiș, dar că acesta are telefonul închis.

Niciuna dintre cele două instituții nu are până astăzi ancheta proprie finalizată.

Din comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj aflăm că accidentul s-a produs la ora 03:40, iar când echipajul de poliție a ajuns la fața locului nu era nimeni lângă autoturism și nici în el.

Din același comunicat aflăm că la 05:30, adică două ore mai târziu, tânăra ajunge la locul accidentului și susține că ea a condus. În traducere, agenții au stat ei așa cuminței, timp de două ore, poate, poate vine cineva să revendice accidentul. În acest timp de două ore, poate mai repede, făceau un CFL pentru un accident mortal.

Redăm citat din comunicatul IPJ Cluj: „…În jurul orei 05.30, la locul evenimentului s-a prezentat o femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Negreni, aceasta declarând că este conducătorul autoturismului în cauză…”, se arată în informare.

Și din start se naște întrebarea: De ce au așteptat agenții timp de două ore lângă un autoturism care a fost implicat într-un eveniment cu pagube materiale? Oricum șoferul avea la dispoziție 24 de ore să declare evenimentul. Să fi știut ei ceva?

Mai apoi nu ar strica să ne uităm către sancțiunea aplicată domnișoarei, că tot e pomenită în comunicatul IPJ Cluj fără a indica un cuantum. Poate părea absurd, dar nu întâmplător. Tipul sancțiunii, dacă e pecuniară sau avertisment, ne poate da indicii despre relația dintre agent și contravenient.

Mai este interesant de văzut unde a dispărut Matiș și cu acordul cui, că de capul lui nu a făcut o astfel de mișcare. Șefii agentului strâng rândurile și tac, de la cel mai mare la cel mai mic, când vine vorba despre subita dispariție.

Citește și … VIDEO – Ministrul de Interne cere șefului IPJ Cluj să facă publice rezultatele verificărilor în cazul accidentului de pe strada Horea, cât mai repede cu putință

Citește și … Accident cu semne de întrebare pe strada Horea din Huedin. Mușamalizare?

Citește și … PJ Huedin s-a sesizat din oficiu și face verificări „cu privire la posibilitatea existenței unor fapte de natură penală”, în cazul accidentului de pe strada Horea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.