Ultimate magazine theme for WordPress.

Nesimțire maximă în Primăria Huedin. Cu salarii babane, unii angajați au pretenția la loc de parcare GRATUIT

0 3.596

A fost scandal într-o ședință desfășurată la Primăria Huedin. Motivul? Locurile de parcare. Unii angajați ai instituției ar avea chef să parcheze gratuit, oricând, pe oricare dintre parcările publice din oraș. Atenție, nu vorbim de parcările de reședință. Ei susțin că Primăria Huedin ar trebui să le dea acces gratuit în parcări pentru că lucrează în instituție. Asta în timp ce oamenii de rând, contribuabilii să plătească abonamente sau tickete pentru parcări.

AVOCAT

Deși au salarii cu mult peste media locuitorilor din Huedin, angajații primăriei s-au gândit să fenteze de această dată și să-și tragă un beneficiu. Numai că, de această dată se pare că nu le va merge prea ușor sau vom vedea în viitor.

Mircea Moroșan despre problema parcărilor

Primarul Mircea Moroșan susține că angajații nu vor avea nicio gratuitate la parcare.

„Nu există nicio gratuitate pentru nimeni și nici nu va fi. Eu sunt primul care îmi cumpăr abonament și soția mea. Sunt nemulțumiți, dar asta este viața. Trebuie să plătim pentru servicii. Dacă vor parca pe parcările publice fără abonamente sau tickete, Poliția Locală să-și facă treaba”, a spus primarul Moroșan.

Șeful Poliției Locale Huedin, Gheorghe Călătan, nu este de acord cu cererile colegilor lui. Contactat telefonic, Gheorghe Călătan confirmă incidentul și cerințele absurde ridicate de colegii săi.

„Eu sunt în concediu, dar din ce știu vă spun. Da, a fost un incident legat de abonamentele de parcare ale angajaților primăriei. Unii colegi consideră că dacă lucrează în instituție trebuie să aibă și acces gratuit la parcările din oraș, nu ne referim la cele de reședință. Este absurd să aștepți un astfel de avantaj doar pentru că ești angajatul primăriei. Eu vă spun așa: nu vor primi acces gratuit în parcări. Să-și facă abonamente, costă 200 de lei pe an, adică 55 de bani pe zi sau să-si cumpere tickete de parcare. Despre ce vorbim? Noi, angajații primăriei trebuie să dăm un exemplu pentru populație. Schimbarea începe cu noi. Ca principiu, lucrătorii din cadrul primăriei trebuie să se îndrepte spre cetățeni și nu invers, cum de altfel este acum. Practica este des întâlnită în cazul autorităților locale”, spune Gheorghe Călătan.

Călătan a declarat că imediat ce parcarea din curtea Primăriei Huedin va fi finalizată, cea din fața instituției va fi redată contribuabililor care vin cu treaba la instituție.

„Parcarea din fața primăriei nu va mai fi exclusiv a angajaților. Angajații vor avea parcare în interiorul curții, nu vor mai avea voie să parcheze în față fără abonamente”, mai spune Călătan.

Luna viitoare ar urma să fie finalizată parcarea din curtea Primăriei Huedin iar angajații fără abonamente sau tickete nu vor mai avea voie să parcheze în față.

Dacă surprindeți mașina unui angajat al primăriei parcată în față, dați de știre pe Whatsapp la numărul 0774.902.916. Asta începând din luna octombrie, ca să fim siguri că e finalizată parcarea interioară. Oricum vă ținem la curent și ne vom transforma în vânători de nesimțire dacă trebuie. Faceți poză și trimiteți-o la noi pentru a verifica dacă are abonament sau ticket valabil. În cazul în care nu are, cel mai probabil se va lăsa cu amenzi din Partea Poliției Locale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.