Ultimate magazine theme for WordPress.

Multe nereguli la târgul de la Negreni. Iată bilanțul!

2 2.133

În perioada 10 – 14 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, au acţionat pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică cu ocazia târgului de toamnă de la Negreni.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 123 de persoane şi verificarea a 43 de vehicule.

Abaterile constatate au impus aplicarea a 82 de sancţiuni contravenţionale, 25 dintre acestea pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, 17 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar alte 40 pentru nerespectarea prevederilor privind comerţul stradal autorizat.

Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 6.100 de lei şi a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată – 1 permis de conducere.

2 Comentarii
  1. victor spune

    minciuni militienesti,de ce nu spun cate persoane au fost depistate furand bunuri,cate infractiuni de inselaciune au constatat acesti militoi,cate infractiuni de trafic de bunuri au constatat,oricum nu au constatat nimic sunt doar minciuni ale acetor militoi si a sefilor lor,ei sau ocupat de afaceri si de a manca si sa nu plateasca aceasta activitate au avuto la acest targ militoi de la posturi si din huedin

  2. Balica silviu spune

    Altfel nu se poate.fara amenzi??sant curios acum 400 de ani „este un targ din mosi stramosi „tot asa se proceda??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.