Ultimate magazine theme for WordPress.

Mitropolia Clujului, reacție dură la circul din Biserica „Sfânta Treime” din Huedin

2 5.437

Ca urmare a relatărilor apărute în mass media, privitoare la comportamentul iresponsabil și smintitor al preotului pensionar Ioan Tonca din Huedin, Mitropolia Clujului a emis un comunicat de presă. Ioan Tonca va avea interzis să mai oficieze slujbe și va fi cercetat disciplinar.

„Oprirea de la săvârșirea tuturor lucrărilor sfinte a preotului pensionar Ioan Tonca din Huedin. Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, în ședința de lucru de luni, 2 martie 2020, a Permanenței Consiliului eparhial al Arhiepiscopiei Clujului a analizat toate aspectele acestui caz și, în conformitate cu articolul 88, lit. x din Statutul pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române a decis oprirea imediată a preotului Tonca de la săvârșirea lucrărilor sfinte. Conform acelorași prevederi cazul a fost trimis spre cercetarea organismelor disciplinare ale Eparhiei”, se arată în comunicatul Mitropoliei Clujului.

morosan-300×250

Citește și … VIDEO – Jurăminte și blesteme din coșciug, în biserica ortodoxă de pe strada Poștei. Țiganii fac ce vor din oraș! Protopopul e șocat și a cerut măsuri ferme

2 Comentarii
  1. MINDRUT ADRIAN spune

    Daca dai bani la doctor e dare de mita,aici despre ce este vorba? Rusine ! Unde este DNA-ul?

  2. Ilea spune

    Asta de preot,locul lui e la balamuc,păcat mai mare ca si primeste bani de pensie,locul lui ar fi mai bun in sicriu alaturi de cei ptezenti in biserica,ne fac de ras orasul,plus de asta mai si sofeaza,pariu ca nu e treaz.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.