Ultimate magazine theme for WordPress.

Mircea Diaconu – De la actor, la om politic (PE)

0 107

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi auzit macar o data de domnul Mircea Diaconu. Mircea Diaconu este un OM care si-a daruit scenei o mare parte din viata sa. A jucat de-a lungul vietii intr-o serie de pelicule extrem de populare prin intermediul carora am crescut si l-am putut cunoaste mai indeaproape.

Cu toate astea, exista o latura pe care putini dintre noi am cunoscut-o la maria sa – versiunea politica a actorului Mircea Diaconu.

Ieri actor, astazi candidat la prezindentiale 2019, Mircea Diaconu este un om hotarat care a decis sa candideze la functia de presedinte al Romaniei. Este alaturi de romanii de pretudindeni si crede ca tara poate avea un viitor mai bun, un viitor in care educatia sa prospere, in care coruptia sa fie intrerupta pana la cel mai inalt nivel, in care toti romanii de pretudindeni pot in sfarsit sa renunte la diaspora, pentru un trai mai bun alaturi de toti cei dragi, acasa, in Romania.

La capitolul educatie, Mircea Diaconu isi doreste sa schimbe actualul curs pentru o viata decenta in cadrul tinerilor care aspira pentru un viitor mai bun pentru ei si pentru familiile lor. Mircea Diaconu este de parere ca rolul presedintelui trebuie sa fie remarcat in toate sectoarele de activitate, iar copiii sunt viitorul Romaniei. Este nevoie de o restructurare completa care sa permita in viitorul cat mai apropiat o dezvoltare personala si profesionala la cel mai inalt nivel inca de pe bancile scolilor. De asemenea crede ca toti copiii din tara ar trebui sa aiba dreptul in mod exclusiv gratuit la educatie, indiferent de zona din care acestia provin. Cu precadere, Mircea Diaconu isi propune personal sa ia masuri in ceea ce priveste zonele defavorizate in care scolile sunt in paragina sau unde copiii strabat zilnic zeci de kilometri in cautarea educatiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.