Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – A fost găsită în Huedin. Minoră din comuna Aghireșu, dispărută fără urmă. AȚI VĂZUT-O?

0 3.743

UPDATE: Minora Spacic Diana Alexandrina, de 15 ani, din comuna Aghireșu, sat Băgara, plecată de la domiciliu la data de 12 octombrie a fost depistată pe raza orașului Huedin, în zona Gării Huedin, de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni pe durata plecării sale. Vă mulțumim pentru sprijin!

O minoră în vârstă de 15  ani, din satul Băgara, comuna Aghireșu, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, în data de 12 octombrie, însă nu s-a mai întors. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 12 octombrie, în jurul orei 07.15, minora SPACIC DIANA ALEXANDRINA, în vârstă de 15 ani, din satul Băgara, comuna Aghireșu, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute:

SEMNALMENTE – înălțime 1.70 m, greutate 45 kg, ochi căprui, păr șaten tuns drept, lungime până la umeri.

La momentul plecării, minora purta o geacă cu glugă de culoare neagră, de fâș, pantaloni tip blue jeans de culoare albastră, pantofi sport de culoare albă și un ghiozdan de culoare albă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.