Ultimate magazine theme for WordPress.

Minor bătut grav la Aghireșu Fabrici. A fost CONFUNDAT cu un hoț

0 180

Un copil de 15 ani suferă acum pe patul de spital, după ce a primit o bătaie zdravănă de la un bărbat de 34 de ani. Agresorul l-a confundat pe băiat cu un hoț care îi furase mașina în trecut. Scandalul s-a petrecut pe stradă, în Aghireșu Fabrici, iar copilul a fost internat în spital pentru tratament.  Incidentul acesta vine după o lungă serie de furturi de autoturisme și bunuri. Văzând că nu li se face dreptate din partea autorităților, oamenii și-o fac ei și așa se ajunge în situații în care cad persoane nevinovate.

Vineri după-masă, minorul de 15 ani se afla pe stradă. La un moment dat, bărbatul de 34 de ani s-a năpustit asupra adolescentului și a început să-l lovească cu picioarele în burtă, în spate și în cap.

Imediat după incident agresorul, lămurit și de alte persoane, și-a dat seama că cel pe care îl bătuse cu bestialitate era unul dintre cei mai cuminți copii din sat și nu avea nicio implicare în furtul mașinii. Ba mai mult, copilul rămas orfan de mamă nu avea nicio legătura nici cu banda de hoți care terorizează satul Aghireșu Fabrici. Singurele asemănări dintre hoț și copilul nevinovat erau părul blond și vârsta apropiată.

Minorul a fost dus de urgență la spital și a fost internat pentru tratament la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca.

În urma incidentului, polițiștii au deschis dosar penal pe numele agresorului pentru loviri sau alte violențe.

„În cursul zilei de vineri am fost sesizați cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 15 ani,  ar fi fost agresat, pe raza localității Aghireșu Fabrici, de către un bărbat în vârstă de 34 de ani. Minorul și bărbatul sunt din Aghireșu Fabrici. În continuare se fac cercetări”, precizează Daniel Graur, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Citește și …
VIDEO – Aghireșu Fabrici, un sat terorizat de o bandă de hoți! Autoritățile dorm, mașinile se fură
Citește și …
Aghireșu Fabrici, „periat” de zeci de polițiști după articolul nostru. Ce au constatat

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.