Ultimate magazine theme for WordPress.

„Michidoi”, din Huedin, ARESTAT după ce și-a înjunghiat mama. Pe polițiști i-a așteptat cu sabia

0 2.038

La data de 21 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin – Secția 8 Poliție Rurală Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 56 de ani, din Huedin, Lung Florin Dănuț, cercetat sub aspectul infracțiunii de violență în familie. Pe fondul consumului de alcool, el și-a înjunghiat mama. Era supărat pentru că nu a primit bani de băutură din pensia femeii.

AVOCAT

În fapt, în cursul serii de 20 iunie 2024, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 80 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa din orașul Huedin, fiul acesteia ar fi devenit violent în contextul unor discuții contradictorii, agresând-o cu un obiect tăietor-înțepător și provocându-i o rană la nivelul coapsei stângi..

ALESIA

La față locului a fost direcționat de urgență un echipaj de poliție, identificând imediat bărbatul în cauză, care, la vederea polițiștilor, a devenit violent, însă acesta fost imobilizat de îndată. El îi aștepta pe polițiști cu o baionetă AK46.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată la spital, iar față de bărbat, în temeiul probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

„În baza art. 226 rap. la art. 223 alin. (2) C.pr.pen., art. 202 C.pr.pen. admite propunerea Parchetului şi dispune arestarea preventivă a inculpatului LFD…, cercetat pentru infracțiunea violență în familie prev. de art. 199 alin. 1 raporat la art. 193 alin. 1, alin. 2, alin. 21 lit. d C.pen pe o perioadă de 30 de zile, începând de astăzi, data de 21.06.2024 şi până la data de 20.07.2024 inclusiv. Executorie, potrivit art. 204 alin. (3) C.pr.pen. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, dna. av. Feier Monica, în cuantum de 360 lei, rămâne în sarcina statului şi va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 21.06.2024, ora 15.45. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  14/2024  21.06.2024”, se arată în minuta Judecătoriei Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.