Ultimate magazine theme for WordPress.

Mesajul polițiștilor clujeni la început de an școlar

0 131

Azi, 10 septembrie, polițiștii clujeni au fost prezenți la deschiderea unui nou an școlar, în unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza județului.

Cu această ocazie, polițiștii  s-au adresat în mod direct atât elevilor, cât și părinților și cadrelor didactice. Am reamintit elevilor cât de frumoasă şi cât de importantă este această perioadă pentru ei. Este perioada de formare a caracterului, a experimentelor care în final ne definesc ca adulţi şi de aceea ea nu trebuie tratată superficial şi nu trebuie sub nici o formă ratată. De aceea, sfatul „Să fii atent la profesorii tăi, să asculți mereu de părinți și să cauți mereu acel drum care te duce mai aproape de împlinirea idealurilor tale!” poate fi cheia reuşitelor şi formării caracterului de adevărat OM.

Părinților și cadrelor didactice le-am reamintit şi le-am mulţumit pentru că şi-au ales o misiune extrem de grea, le-am spus că ştim că pe umerii lor stă responsabilitatea de a ne educa copiii, și de-ai ghida pas cu pas pe drumul vieţii. Le-am mulţumit pentru că în ei, în cadrele didactice, copiii noştri găsesc repere, sprijin şi adevărate modele de urmat.  Le-am spus că suntem conştienţi că misiunea lor este una foarte grea, însă, dacă rezultatul este un viitor mai bun pentru copiii noștri, atunci eforturile noastre comune – părinți, cadre didactice și oameni ai legii, merită cu prisosinţă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.