Ultimate magazine theme for WordPress.

Mănăstireni și Călățele, localități cu pedofili. Un bărbat a ajuns în arest după ce a violat două fetițe, altul în control judiciar

0 2.833

Un bărbat de 35 de ani din comuna clujeană Mănăstireni a fost arestat preventiv, fiind acuzat de viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, după ce ar fi violat două fete, fiicele concubinei sale, de 8 și 10 ani, şi ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale şi cu sora, în vârstă de 12 ani, a iubitei lui. Bărbatul, Mihai Roman, din județul Hunedoara, era stabilit în Mănăstireni. Și la Călățele a avut loc un caz similar.

AVOCAT

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, luni, poliţiştii au fost sesizaţi despre agresiunile sexuale comise asupra unor fete minore, de 8 și 10 ani, în localitatea Mănăstireni şi au început cercetările. Poliţiştii susţin că bărbatul ar fi violat cele două fete minore şi ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale şi cu sora concubinei sale, în vârstă de 12 ani. Cel care a sesizat Poliția este tatăl natural al fetelor. Abuzurile sexuale au durat mai mult de un an.

ALESIA
Mihai Roman, bărbatul acuzat că le-a violat pe cele două fetițe din Mănăstireni

„În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mănăstireni, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două minore – fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale şi cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală.

Un alt caz similar s-a petrecut la Călățele. Acolo, o minoră de 16 ani a întreținut relații sexuale consimțite cu concubinul mamei sale, Dumitru Daniel Vale, un bărbat de 35 de ani. Actele sexuale dintre cei doi au început din vremea în care fata avea mai puțin de 14 ani. În acest caz, procurorii de la Huedin l-au plasat pe bărbat în control judiciar. Cea care a anunțat Poliția este Mătușa fetei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.