Ultimate magazine theme for WordPress.

Mamă și antreprenoare de succes în Huedin, Timea Gere: „sunt pasionată de beauty și îmi place să văd femeile fericite când se uită în oglindă”

0 3.700

Timea Gere, o sătmăreancă stabilită Sâncraiu, scrie istorie în materie de beauty. În Huedin, ea a dezvoltat, de mai bine de 9 ani, o afacere care se ocupă cu frumusețea. Pentru că serviciile oferite de salonul pe care îl deține sunt lăudate de tot mai multe persoane, am vrut să o cunoaștem.

Fondatorul TG studio a spus pentru INFO Huedin cum a început aventura la poalele Vlădesei. Vă invităm la un interviu cu omul care a pus bazele unui business de succes, dar care este și formator pentru alte tinere.

INFO Huedin: Cine ești, pentru cei care nu te cunosc?

Timea Gere: Sunt Timea Gere și am 33 de ani. Sunt mama a 4 copii și îl aștept pe al cincilea. Am adoptat primul copil la 20 de ani.

INFO Huedin: Cum a început totul?

Timea Gere: De 10 ani lucrez în Huedin ca make-up artist. Mi-a fost greu să-mi formez clientela și asta pentru că la început nu am avut niciun sprijin ori rude în zonă. Eu din Satu Mare, soțul din Oradea, ne-am mutat în Sâncraiu de 11 ani.

În ceea ce mă privește, de 9 ani am deschis primul meu salon de înfrumusețare cu servicii de top în oraș, TG studio.

INFO Huedin: Ce servicii oferi prin TG studio?

Timea Gere: De 6 ani predau cursuri de machiaj și extensii de gene în Huedin. În luna septembrie 2023 am deschis al treilea salon de înfrumusețare, cu servicii de coafor, frizerie, machiaj și cosmetică. Salonul s-a tot dezvoltat și astfel ne-am mutat de la prima locație într-un spațiu mai mare. Alături de colegul meu am cumpărat spațiul, am renovat tot și acum pot spune că avem cel mai modern salon din oraș.

INFO Huedin: Două cursante te-au urmat în meserie.

Timea Gere: Da. Am reușit să ofer și loc de muncă pentru două cursante. După ce au terminat cursul cu mine, iar în acest moment sunt în căutarea altei colege, căreia să îi ofer sprijin și cliente.

TIMEA GERE: Produsele bune nu sunt ieftine

INFO Huedin: De unde atâta implicare și care e satisfacția ta?

Timea Gere: Eu de la machiaj am trecut mai mult pe cosmetică, extensii de gene, tratamente faciale și micropigmentare. Am terminat foarte multe cursuri și în continuare învăț cele mai noi tehnici și tendințe în acest domeniu.

Pur și simplu sunt pasionată de beauty și îmi place să văd femeile fericite atunci când se uită în oglindă. Mi-aș dori ca toate femeile să se simtă bine în pielea lor și să se vadă frumoase.

Lucrez doar cu produse de calitate, prin urmare nu pot oferi servicii ieftine. Produsele bune nu sunt ieftine. Fac tot posibilul pentru a avea cliente mulțumite și fericite. Fac tot posibilul să pot jongla cu timpul, să-mi rămână timp și pentru familie și pentru muncă. Îmi place să mă dezvolt și să ofer tot timpul ceva nou.

INFO Huedin: Unde te găsesc oamenii?

Timea Gere: Cel mai simplu este prin pagina de Facebook a salonului Timea Gere Beauty.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.