Ultimate magazine theme for WordPress.

Mai greu, dar se poate. Șefii din IPJ Cluj spun ce se întâmplă la Black Star Huedin, după incidentul de joi dimineața

0 4.207

După incidentul de joi dimineața, în care o angajată a localului a fost înșelată cu 3.000 de euro, în timpul unei tranzacții financiare nelegale, în interiorul sălii de jocuri, șefii din Inspectoratul de Poliție Județean Cluj reacționează pentru prima dată. Lucrătorii SICE sunt trimiși la Black Star Huedin. Nu pentru a juca la păcănele, ci pentru a verifica activitatea operatorului economic.

AVOCAT

Reacția Inspectoratului de Poliție Județean Cluj vine la mai bine de 24 de ore de la incident. În toată această perioadă a existat o singură comunicare, cea referitoare la incident. Măsurile dispuse ulterior nu au fost comunicate și cel mai probabil nu sunt cunoscute nici acum.

ALESIA

Cei 3 mii de euro au fost recuperați, iar reprezentanții sălii de jocuri nu au vrut să mai depună plângere.

Vineri după-masă, Biroul de presă al IPJ Cluj a transmis către INFO HUEDIN o informare din care aflăm ce se întâmplă mai departe în acest caz.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus verificări prin intermediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, fiind efectuate activități specifice în vederea depistării faptelor ilicite”, se arată îndocumentul trimis de IPJ Cluj.

Citește și … Angajata unei săli de păcănele din Huedin, înșelată cu 3 mii de euro. Sub acoperișul acesteia ar funcționa o casă de schimb valutar clandestină. POLIȚIA doarme

Citește și … Șefii din IPJ Cluj și-au trimis „pitbulii” de la SICE să verifice situația de la Black Star Huedin. S-a deschis dosar penal

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.