Ultimate magazine theme for WordPress.

Lucrări pregătitoare în vederea asfaltării unui nou tronson al drumului județean Scrind – Răchițele

0 132

Consiliul Județean Cluj anunță locuitorii din zonă, participanții la trafic şi turiştii că pe drumul judeţean DJ 108C Scrind – Răchiţele se desfăşoară lucrări de întreținere în vederea îmbunătățirii infrastructurii rutiere din această zonă turistică.

Este vizat sectorul de drum cuprins între pozițiile kilometrice 59+000 și 61+830, până în această etapă executându-se deja lucrări constând în plombări şi burduşiri în vederea pregătirii asfaltării. Lucrările de asfaltare urmează să demareze imediat ce condițiile meteorologice vor permite desfășurarea acestui tip de lucrări. Totodată, se vor mai executa lucrări constând în tăieri de acostamente, acostamente, curățare de șanțuri și rigole.

Respectivul sector de drum face legătura între tronsonul rutei Mănăstireni – Călata – Mărgău pe care recent au fost finalizate lucrările de modernizare și drumul județean DJ 763, porțiune de drum reabilitată de Consiliul Județean Cluj în cadrul proiectului european privind „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor“. Astfel, prin reabilitarea acestei porțiuni de 2,83 kilometri se asigură continuitatea întregului sector de drum județean care pornește din comuna Mănăstireni și ajunge, prin Ic Ponor, în inima Parcului Național „Munții Apuseni”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.