Ultimate magazine theme for WordPress.

Lucrări de întreținere periodică pe Drumul Apusenilor

0 241

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe Drumul Apusenilor, respectiv pe drumurile județene DJ 764B (DN1) – Valea Drăganului – Lunca Vișagului – Baraj de acumulare Drăgan – DJ 108K, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 22+165, și DJ 108K limită cu județul Bihor – Baraj de acumulare Drăgan, de la kilometrul 26+455 la kilometrul 29+495.

AVOCAT

Acestea au drept principal scop asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de siguranță și vizează un sector de drum în lungime însumată de 25,2 kilometri.

În această etapă se execută lucrări de întreținere a părții carosabile prin înlăturarea pietrișului și a criblurii de pe carosabil precum și de curățare a platformei drumului de materialele aduse de viituri.

De asemenea, urmează a fi derulate lucrări de asigurare a scurgerii apelor prin desfundarea și curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, decolmatarea camerelor de cădere și lucrări de asigurare a esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.