Ultimate magazine theme for WordPress.

Lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 107T Mărișel – Măguri Răcătău

0 126

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 107T Mărișel – Măguri Răcătău. Acestea au drept principal scop asigurarea unei circulații normale, în condiții de siguranță, și vizează sectorul de 15,6 kilometri cuprins între kilometrul 8+000 și kilometrul 23+600, din care un tronson în lungime de 3,2 kilometri va fi asfaltat.

AVOCAT

Vor fi executate, astfel, operațiuni constând în plombarea gropilor, colmatarea mecanizată a rosturilor și a crăpăturilor, tratarea burdușirilor și a tasărilor, lucrări de asigurare a scurgerii apelor din zona drumului prin curățarea și desfundarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, completarea de acostamente cu material pietros, refacerea camerei de cădere și a timpanelor la podețe precum și montare de parapet metalic.

În această fază se execută lucrări constând în săpături, desfundări de șanțuri și plombări.

Durata maximă de execuție a lucrărilor este de două luni.

Reamintim în acest context faptul că forul administrativ județean a încheiat recent 22 de noi contracte pentru întreținerea drumurilor județene, acestea vizând peste 268 de kilometri de drum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.