Ultimate magazine theme for WordPress.

Lovitură pentru Marius Ciota, consilier USR. Judecătoria Huedin a păstrat pe numele său o amendă pentru încălcarea legislației

0 1.652
Articol semnat de: Alina Suciu

Marius Ciota, consilier local USR, a pierdut procesul cu Inspectoratul de Poliție Județean Cluj. Un judecător de la Judecătoria Huedin s-a pronunțat joi pe cererea lui Ciota. Acțiunea consilierului local a fost respinsă de magistratul de caz.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj susțin, pentru INFO Huedin, că Marius Ciota a fost amendat contravențional pentru nerespectarea legislației rutiere.

Concret, Ciota ar fi încălcat marcajul longitudinal continuu. Sursele spun că Marius Ciota a fost surprins de un echipaj de poliție în timp ce întorcea autoturismul peste linia continuă de pe strada Protopop Aurel Munteanu din Huedin.

Fapta a avut loc în 26 iulie 2021, adică anul trecut. Nemulțumit că a fost sancționat și că a primit puncte, consilierul Ciota a contestat procesul verbal la Judecătoria Huedin.

După mai multe termene de judecată și câteva amânări de pronunțare, judecătorul de caz nu l-a iertat pe Ciota și a menținut procesul verbal în întregime, ca fiind legal și temeinic.

În traducere, Ciota a pierdut procesul cu IPJ Cluj

„Respinge plângerea contravențională formulată de petentul C. M. I., … în contradictoriu cu intimatul I.P. J. CLUJ, … privind procesul-verbal contravențional seria PCJX nr. 0414007 din 26.07.2021. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cale de atac care se depune la Judecătoria Huedin. Pronunțată astăzi 23 iunie 2022, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în Hotărârea 515/2022 a Judecătoriei Huedin, din 23.06.2022

După comunicarea hotărârii Judecătoriei Huedin, Marius Ciota are 30 de zile la dispoziție să o atace cu apel. Apelul se judecă la Tribunalul Cluj.

Marius Ciota, pe lângă că e profesor și consilier local, este și instructor auto. Din cele trei calități pe care le deține ar trebui să fie un exemplu pentru societate și să militeze pentru respectarea legilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.