Ultimate magazine theme for WordPress.

Liviu Alexa, fostul președinte al PSD Cluj, îi mitraliază pe Fărkaș și Demea: Acest Sabin Demea nu a fost desemnat niciodată drept candidat oficial al PSD Huedin. Marius Fărkaș a devenit sclavetele acestui culduș comunist pe nume Sabin Mugurel Demea

0 1.302

În mod mincinos, Sabin Mugurel Demea a pretins în fața jurnaliștilor Ziar de Cluj că el ar fi candidatul PSD-ului la Huedin, lucru contrazis de fostul președinte al PSD Cluj Liviu Alexa.

Declarația lui Liviu Alexa vine în contextul în care Sabin Mugurel Demea s-ar fi prezentat drept candidat al PSD la Primăria Huedin. Alexa a reacționat, după ce administratorul INFO Huedin a fost atacat în cel mai josnic și mincinos mod cu putință, printr-o postare pe Facebook, de către Sabin Demea. Atacul a venit după materialul de miercuri, când INFO Huedin a prezentat ce țeapă a dat Dragoș Demea unei firme de închirieri auto. Click AICI pentru detalii.

”Marius Fărkaș a mai fost în cărți pentru a fi liderul PSD la Huedin și a ratat magistral. Eu i-am mai dat încă o dată o șansă după numirea mea, pentru că am crezut că a fost doar o întâmplare faptul că a ratat. Însă Marius Fărkas este un om slab și îmi dovedește în aceste zile acest lucru, fiindcă în timp a devenit sclavetele acestui culdus comunist pe nume Sabin Mugurel Demea, un libidinos politic cu trecut controversat care se dă mare maestru și mare șmecher în fosta lojă masonică P2. Este foarte important de precizat un lucru. Acest Sabin Demea nu a fost desemnat niciodată drept candidat oficial al PSD Huedin, poate in visele erotice ale lui Fărkas si ale stăpânului său mason. Această decizie va fi luată strictamente de președintele intermiar Gheorghe Șimon atunci când va considera el de cuviință. Însă să folosești pagina PSD Huedin să jignești comunitatea LGBT și un jurnalist mi se pare prea mult. Si mai penibil mi se pare comportamentul lui Fărkaș, care nu depaseste stadiul de taranush de „Hogin”. Cum, adica, nene, la prima critica din partea adversarilor politici sau a presei, lasam un batranel senil sa actioneze mafiot?

foto: Ziar de Cluj

Fiindca asta e Sabin Demea, un mitoman pensionar, un ratalau in business, un tata esuat, ca dovada ce educatie i-a dat copilului sau – sa isi terorizeze si sa isi bata sotia, sa conduca beat la volan, sa dea tepe – un mason de carton. Aia ca a fost mana dreapta a lui Licio Gelli din Propaganda 2 e doar elucubratia lui si ii recomand sa inceapa un tratament cu Zyprexa. Daca stai 10 minute cu Demea, afli ca se trage de chiloti cu Putin, ca Nastase a fost sclavul lui, ca greii parlamentului european ii mananca in palma… episoade schizofrenice epice… nu stiam ce valori avem la Huedin, nene, pai, demnitatea de primar e prea mica pentru Demea asta, ar trebui pus direct presedinte la dilibau la Borsa, la spitalul de glumeti, e fantastic ce debiteaza…”, l-a mitraliat Alexa pe Demea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.