Ultimate magazine theme for WordPress.

Liviu Alexa, fost șef al PSD Cluj, îi cere demisia lui Fărkaș de la conducerea PSD Huedin

0 910

Liviu Alexa, fostul șef al PSD Cluj, l-a atacat dur pe șeful PSD Huedin – Marius Fărkaș. Alexa îi cere demisia lui Fărkaș, după ce acesta a aderat și a rezonat cu ideile lui Sabin Demea de a ataca INFO Huedin și pe administratorul portalului în cel mai josnic, manipulator și mincinos mod. De ce? Pentru că INFO Huedin a avut curajul să prezinte o țeapă, de 18.000 de lei, dată de beizadeaua Dragoș Demea. Într-un articol postat pe Ziar de Cluj, Alexa îl numește pe Fărkaș „terminat moral ca și șef de filială”.

Liviu Alexa îi reamintește lui Fărkaș că s-a bucurat de „libertatea de a fi ales fără șpăgi și presiuni, puterea de a-ți alege propria echipă, posibilitatea de a munci și de a te bate pentru un viitor mai bun pentru Huedin”.

„Marius Farkas, da-ti demisia. Esti terminat moral ca si sef de filiala, esti un nevolnic. Eu, ca simplu membru PSD, mi-am pierdut toata increderea in tine. Ti-ai batut joc de tot ce ti-am incredintat noi, atunci cand eram in conducere. Libertatea de a fi ales fara spagi si presiuni, puterea de a-ti alege propria echipa, posibilitatea de a munci si de a te bate pentru un viitor mai bun pentru Huedin. In 2020, sa injuri un ziarist pentru ca ar fi membru al comunitatii LGBT, sa legitimezi prin share-ul tau pe pagina personala de facebook o atitudine ostila de acest gen, te face in ochii mei un mocan medieval. Degeaba cari, ba, mocan primitiv, 5 scaune descracite persoanelor cu dizabilitati, daca tu nu ai inteles ce inseamna toleranta, umanitatea, suportul pentru cei opresati, adica radacinile social-democratiei! Demisia!”, scrie Liviu Alexa.

final-articol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.